Sådan installeres en Model 9-86 Digital termometer

July 17

Condar's 9-86 digital termometer er designet til at rapportere temperatur af brændeovne. 9-86 sonden kan måle de komfur indre temperatur og rapportere det til 9-86 displayenheden. 9-86 hjælper brugerne med at afgøre, hvornår deres brændeovne har nået den rette temperatur til at bage deres varer. Før du begynder at måle din brændeovn temperatur, skal du først konfigurere din 9-86.

Instruktioner

•Tilslut sonde til display enhed kabel. Du kan tilslutte kablet til en port på begge sider af displayenheden.

•Fjern batteriet dække fra bagsiden af skærmenheden. Bruge en Phillip skruetrækker til at fjerne de fire skruer, der sikker dækslet til enheden. Indsæt et 9 volts batteri i enhedens display batterirummet. Udskift dæksel og skruer.

•Locate probe hul på din brændeovn. Sonden hul er normalt på forsiden af ovnens skorsten stik eller på forsiden af forbrændingskammeret. Sæt enden af 9-86 sonde ind i sonden hullet. Hvis sonden hullet er på forbrændingskammeret, sikre at sonden ikke røre forbrænding disk inde.

•Sæt displayenheden uden for rækkevidde af ovnens varme. Ophæve display unit's stand, beliggende på bagsiden af enheden. Brug holderen til at afstive displayenheden. Tryk på enhedens "Display" knap hen til indskrive den ovn temperatur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com