Sådan installeres en Muck Truck Dual Wheel blok

October 4

En Muck Truck er en 202-pund Honda drevet selvstændig skruens trillebør. Det har store hjul og er i stand til at navigere ujævnt terræn. Når du parkerer din Muck Truck til at læsse det, bør du bruge et hjul blok for at holde køretøjet i at bevæge sig sin egen. Gør et hjul blok er ligetil og tager kun et par minutter at fuldføre.

Instruktioner

•Measure bredde af akselafstand fra ydersiden af venstre hjul til ydersiden af de rigtige hjul. Brug et målebånd til dette. At kende hjul-base kan du foretage et hjul blok, der strækker sig over begge hjul. Dette øger sikkerheden og reducerer sandsynligheden for, at vægten af køretøjet vil skubbe hjulet blok.

•Klippe et stykke af 4 x 4 tømmer til at matche længden af akselafstanden. Bruge en rundsav, gering sav eller båndsav til at gøre cut. Da Muck Truck er designet til brug i sjusket betingelser, brug behandlet tømmer til hjulet blok.

•Klippe 12-tommer lang af 1-tommer bred strimmel af nylon stof med en saks. Dobbelt stof over for at oprette en 6-tommer lang rem.

•Klippe et stik ind i toppen af bæltet og derefter sikre rem til den ene ende af hjulet blokere med en ½-tommer diameter lag bolt. Bæltet kan du trække hjulet blok uden at skulle komme ned på jorden. Dette vil bidrage til at holde dig renere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com