Sådan installeres en mudder Dauber skærmen på et køleskab udluftning

September 21

Sådan installeres en mudder Dauber skærmen på et køleskab udluftning

Den gennemsnitlige fritidskøretøj er for lille til at styre varmen genereret af et køleskab. For at hjælpe med at cirkulere den varme luft, RV køleskabe er forbundet til en lavere udluftning, der trækker køleluft forbi kølemaskinen og et tag aftræk, at ventilationskanaler varmluft kølemaskinen genererer. Desværre, den RV udluftningsanordning tillader mere end luft i. Insekter, som mudder daubers, kravle ind i udsatte lufthuller, gøre deres reder og beskadige apparatet dyrt. For at undgå kostbare reparationer, skal du installere en mudder dauber skærmen på din RV køleskab gattet.

Instruktioner

•Sæt mudder dauber skærmen over den køleskab smal slids. Den køleskab udluftning er placeret på ydersiden af RV på væggen ved siden af køleskabet.

•Affix et twist slips til hver ende af skærmen. Tråd flad slutningen af twist slips gennem den venstre side af mesh, omkring den længst til venstre tremme i den vent mund og ud igen gennem ventilen. Gentag på højre side af ventilen.

•Thread den flade ende af bindingen gennem plast torv på den modsatte ende af bindingen. Træk slips stram. Skåret af slipss overskydende længde. Gentag for skærmen 's andre slips.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com