Sådan installeres en mur af perforeret plade

October 27

Perforeret plade, undertiden kaldet pegboard, er et stykke af fiberplader med huller i rækker og kolonner. Installeret på en væg, accepterer pegboard forskellige kroge og bøjler, der vende bordet i storage til at hænge værktøj, containere og forsyninger. Gør et pegboard væg kræver nogle få værktøjer og lidt tid. Montering boards hold pegboard ud af væggen så kroge og bøjler vil passe ind i hullerne og plade fæstner til de halve studs med skruer. Det færdige resultat gør workshop eller opbevaring organisationen, nemt og attraktivt.

Instruktioner

•Sæt stud finder mod muren, trykke knappen find og skubbe det venstre og højre i det område du ønsker at hænge pegboard. Mark placeringen af hver stud med en blyant.

•Measure højde af pegboard med målebåndet. Måler 1 af 2 tømmer til samme højde, markere det og derefter klippe det med saven. Du har brug for et stykke på 1 af 2 for alle andre stud bag pegboard eller om hver 32 inches.

•Measure op fra gulvet til den ønskede højde af pegboard og gøre en mark på væggen. Holde niveauet med den øverste kant flugter med mark og center boblen. Brug den øverste kant af niveauet som en guide til at tegne en lige linje på væggen på tværs af plads til pegboard.

•Sæt en 1-i-2 over en stud med den nederste ende justeret med linjen niveau. Hold niveau sideløbende stutteriet og center boble for at gøre det plumb. Bor et 3/32-tommer pilot hul igennem 1 af 2 og ind i en mur stud hver 16 inches. Skrue 1 af 2 til væggen med 2 1/2-tommer træ skruer. Mount alle 1-af-2s på denne måde.

•Hold pegboard mod 1 af 2 stykker skruet på væggen med den nederste kant på linje med 1 af 2 bunde og siderne på linje med 1 af 2 kanter. Skrue pegboard til 1-af-2s med 3/4-tommer træ skruer.

Tips & advarsler

  • Hvis en stud ikke falder på kanten af, hvor du ønsker pegboard at hænge, bruge skrue-n plast væg bøjler med 2-tommer træ skruer til at montere 1 af 2 i placeringen. Bruge huller allerede slået i pegboard som pilot huller til de træskruer. Hvis hullerne ikke line up for det, bare bore 3/32 pilot huller til de træskruer.
  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com