Sådan installeres en mursten vej

March 29

Sådan installeres en mursten vej

En mursten vej kan tilføje et strejf af gammeldags stil og et rent, ryddelige udseende til en forstuen eller haven. Udover at være renere end dirt eller græs, en mursten vej eller gangbro tilføjer en landskabspleje element til dit hjem og kan gøre det lettere for dig at hente din morgenavis. Mursten ler asfaltudlæggere er designet til at vare over tid og udholde vejr lige fra intens solens til is og sne. Så længe du ikke planlægger at køre over det, bør en mursten vej holde op nå under tung mund trafik uden revner.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af jorden, som du ønsker at vende i en mursten vej. Tilføj 2 inches til bredden af stien. Bruge en forlængerledning eller reb til at markere figuren og kanten af din vej.

•Anvend en spade til at udgrave område for din vej til en dybde på omkring 6 inches, eller indtil du se farven på jorden ændrer fra en mørk til en lysere brun. Sted udgravet snavs på en tarp.

•Fyld udgravede område med sorterede base, som er en blanding af knust sten og sten støv. Hæld den sorterede base til en dybde af 1 1/2 inches. Spray en base med vand og tamp det med en hånd tamper niveau og sikkert det på plads.

•Pour 2 flere inches af sorterede base på toppen af først Stampes lag og tamp det andet lag med hånd sikret mod manipulation, indtil det hele base foranstaltninger 3 1/2 inches dyb.

•Anvend en spade til at oprette smalle skyttegrave måling 1 tomme bred langs siderne af den komprimerede base. Fit stykker af 1-tommer-ved-4-tomme komposit tømmer i renden til at danne en midlertidig kant for opholdet.

•Build en smøre fra et stykke 2 x 4 tømmer. Brug en håndsav til at skære 2 x 4 længde, så det er 6 inches længere end sti bredden. Klip hak i begge ender, som er 3 inches lang. Passe afretningslag i mellem de sammensatte tømmer skinner til at gøre dem jævnt fordelt fra hinanden. Pund den sammensatte tømmer ned i jorden med en hammer, indtil det er endda med base overfladen. Indsætte 18-tommer træ indsatserne i jorden ved siden af den sammensatte tømmer hver 3 fødder for at hjælpe med at holde den sammensatte tømmer på plads.

•Brug et niveau, der er placeret på toppen et tyndt stykke træ på tværs af din composite tømmer og tryk på enten side af træ, indtil boblen i niveau er helt og holdent inden for center-mærker, der angiver din sti er niveau i hele.

•Pour 2 inches af murværk sand over basen og tamp det med en hånd sikret mod manipulation. Træk din afretningslag på tværs af den sand overflade for at gøre det selv og flad. Tilføje sand for at lave steder efter behov og retamp indtil hele stien er færdig.

•Anvend en spade til at oprette 2-1/2-tommer-dyb trowels langs begge sider af vejen, lige inden for den sammensatte tømmer. Lægge mursten én ad gangen på deres lange sider i en enkelt fil række og pund dem ned i jorden med en hammer, indtil de flugter med toppen af den sammensatte tømmer.

•Screed sand igen i mellem mursten kantning og begynde at lægge mursten i en ønskelig mønster, ved hjælp af en hammer til pund dem flugter med overfladen af mursten kantning. Sæt klodser i sand i rækker uden at trække eller trække dem for at undgå en løstsiddende sti.

•Anvend en push kost til at fylde de tynde mellemrum imellem lagde mursten brolæggere med murværk sand. Våd vej med en slange og skubbe mere sand i revner, indtil de er fyldt op til overfladen. Lad den sand settle i en uge. Skubbe et sidste lag af sand i revner med en push kost. Lad stien sidde i en ekstra uge. Fjerne den sammensatte tømmer og træ stakes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com