Sådan installeres en Nailless Metal tag

September 29

Metal tagdækning er et grønt alternativ til traditionel asfalt tagdækning. Ikke alene gør det overleve de fleste asfalt tagene af årtier, det kan genbruges, når det er endeligt erstattet. Borte er de dage, hvor metal tagdækning var en billig løsning for staldene, kom i kun én farve og havde udsat fasteners. Dagens stående-seam metaltag har elegante pulver finish og ofte kan være installeret med metalclips, der er skjult inden for tagdækning sømme i stedet for negle.

Instruktioner

•Installer en åndbar tag underlag ved hjælp af tagdækning søm, ifølge producentens specifikationer. Underlag beskytter pyntede under din metal tag. Vedhæfte en strålende adskillelse ovenfor underlag, hvis din lokale forhold kræver en, dette hjælper til at bremse varme indtrængning fra taget ind i loftet.

•Installer dryppe kant på tagskægget ved at skubbe metal stykker flugter med taget pyntede, over underlag. Skrue gennem drop-kant med 8-12 tommers intervaller, svimlende skruerne, så drop kant passer stramt til den pyntede. Overlap sektioner af mindst 2 inches, åbne læbe af det overlappende stykke til en mere pasform. Enhver skære ved hjælp af metal klip. Drop kant bør anvendes på gavle, hvis en mere kompliceret trim pakke ikke er ønsket.

•Klap bunden 7/8 tomme af det første panel under, opretter en krog lås. Bøje 7/8 tommer langs den lange kant af det første stykke i en 90 graders vinkel for en installation i drop kant (Følg fabrikantens retningslinjer for trim pakker). Løft panelet på plads på taget, engagerende sluserne i drop kanter.

•Installer det første klip 10-12 inches af drop underkanten af klipning det over stående søm og skrue klippet i taget pyntede med flad top skruer. Gentag hver 10-12 inches, indtil du nærmer dig slutningen af panelet. Hvis taget er længere end panelerne, bøje en krog lås til den lange kant af det næste panel og tilslutte den over side drop kant. Overlap det første panel med det nye en af 2 inches og fortsætte med installationen. Installere hver køre paneler 2 til 3 inches fra tag toppen.

•Opret en krog lås på bunden af den første panel af andet run (men ikke på den lange side), og skub det forsigtigt på plads, og sørg for at overlappe stående sømme. Skubbe panelet omhyggeligt på plads og bruge hånd seamers for at krympe tagdækning stykker sammen. Installere paneler og klip ved hjælp af metoden beskrevet i trin 3. Gentag panel installation på tværs af taget.

•Klippe den sidste række af paneler på jorden og bøje en 7/8-inch krog lås langs den lange kant der svarer med gavl drop kant før du installerer disse paneler på taget. Måle og skære forsigtigt, da der ikke er nogen garanti for, at taget er helt kvadratisk.

•Installer metal peak ved hjælp af Z-barer designet til at arbejde med din ridge cap. Cut Z-barer 1/4 tomme kortere end bredden af panelerne tag. Skær et lille stykke af ridge cap til brug for afstand. Skrue ned Z-barer med låsning læbe vender væk fra peak, ved hjælp af ridge cap stykke for at space dem ordentligt. Caulk forbindelsen mellem tag panel og Z-bar i peak side. Caulk side huller.

•Klippe en 2-tommer linje ned i midten af det første stykke af ridge cap og fjerne 2 inches af låsen. Bøje klapperne ned til at oprette en overlapning i slutningen af højderyggen. Krog ridge cap i Z-barer og krympe dem på plads med hånd crimper. Skrue overlapningen på plads. Fjern 3 inches af låsen fra det næste stykke af højderyggen. Anvende to linjer af caulk hvor ridge stykker overlapper hinanden, og den ny afsnit oven på gamle. Krympe de nye brik på plads. Gentag til slutningen, efterbehandling med et stykke skæres ned langs midten og foldet som først.

Tips & advarsler

  • Klip hak i tagdækning til at rumme ventil rør. Tilføje en gummi udluftningsanordning boot over røret og skrue og caulk det på plads.
  • Installere metal tagdækning på en høj eller stejle peak kan være meget farligt. Sørg for at bære sko med gode greb og en sikkerhedssele, designet til tagdækning. Dette er en opgave, der kræver en hjælper.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com