Sådan installeres en nål & sæde i en Tecumseh karburator

March 27

Karburatoren er ansvarlig for at sende den korrekte mængde af brændstof og luft ind i motoren cylinder til forbrænding. Som karburatorer begynder at alder, kan de interne komponenter begynde at bære; vand og sediment arbejder sig vej ind i jetfly og nål forårsager motor ikke at starte, eller motoren begynder at bølge så det ikke er i stand til at udføre på optimalt niveau. At have en grundlæggende viden om motoren teori er forpligtet til at reparere en karburator. Denne procedure vil tage 30 minutter at fuldføre.

Instruktioner

•Indstil motoren på en hård, plan overflade. Find karburatoren på højre side af motoren, direkte under luftfilter.

•Twist off den skrue, som holder ned luft-filter dækning; fjerne dækslet, luftfilter og luft filterholderen. Løsne de to bolte, der holder karburatoren mod motorblokken. Med et stykke papir og en pen, tegne hvordan karburator koblingen er hooked. Fjerne to kobling stængerne i hånden, ikke bøje kobling stænger eller strække foråret, der går over et Hejseværk stænger.

•Tag to karburatoren bolte. Flip karburatoren over; fjerne bolt på bunden af karburatoren, der holder skålen med skruenøgle sæt. Dette vil udsætte karburator float og inlet nålen.

•Fjern den pinkode, der holder float på plads med nål næse tænger. Skub flyderen ud og sæt til side. Fjerne nålen jet med de flathead skruetrækker, under jet er gummi sædet, fjerne sæde ved hjælp af en flathead skruetrækker til at trække det.

•Skub det nye sæde på plads med en flathead skruetrækker. Spænd ned den nye nål med en flathead skruetrækker. Geninstaller flyderen med nåle-næse tænger og spænd ned i karburatoren skålen. Vedhæfte en sammenkædning ved at henvise til tegninger lavet tidligere. Spænd ned to karburator bolte og geninstallere luft filterholderen, luftfilter, og luft filter dækning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com