Sådan installeres en ny opvaskemaskine med en dobbelt håndvask uden en renovationsafgifter

August 3

Sådan installeres en ny opvaskemaskine med en dobbelt håndvask uden en renovationsafgifter

Installere en ny opvaskemaskine er ikke så svært, som du kan først tror. Den gennemsnitlige gør-det-selv kan fuldføre projektet i tre eller fire timer. Udformningen af opvaskemaskinen giver det passer i en standard kabinet plads 24 inches lang. Antages det, at der er eksisterende kabinet installeret, skal du kun fjerne kabinettet på den placering, hvor du vil installere den nye opvaskemaskine. Når der er ingen renovationsafgifter at installere, alt du skal gøre er at installere en tailpiece med en opvaskemaskine forbindelse. De resterende VVS til dobbelt-skål vask er allerede installeret.

Instruktioner

•Shut af det varme vand levering linje til køkkenvask. Slukke for det elektriske kredsløb på boksen breaker. Mærke breaker, så en person ikke tænder det mens du arbejder på det. Sørg for, at åbningen i den kabinet plads er stor nok til at acceptere opvaskemaskine enhed. Den typiske størrelse er 24 inches lang. Skåret en 2-tomme hul i siden af vasken kabinettet ved hjælp af en boremaskine og hul saw.

•Uncoil i kobber rør, så det om fladt på gulvet. Sæt den ene ende af kobberrør gennem det hul, som man skærer med en hulsav. Placer en rørbukning spring over kobberrør nær slutningen, som du vil oprette forbindelse til vandforsyningen linje. Bøje slangen bruger rørbukning fjedre og forme det, så at du kan oprette forbindelse til vandforsyningen linje.

•Skub en kompression montering af kobberrør og derefter en Doppsko. Tilslut slangen til varmt vand levering linje. Stramme montering ved hjælp af en skruenøgle. Installere den elektriske linje til kredsløbet, du opretter forbindelse til opvaskemaskine. Installere wire nødder over splejsninger hvor nøgne ledningerne er. Når du tilslutter ledningerne, hvid er neutral, sort er varm og grønne eller nøgne wire er jorden.

•Measure længder af kobberrør og elektriske ledninger, du har brug for at tilslutte opvaskemaskinen med et bånd måle og skære begge til længden. Tape dem på gulvet, så at du er i stand til at skubbe opvaskemaskinen på plads uden at ramme dem. Skub opvaskemaskinen på plads under disken, men ikke hele vejen tilbage. Vippe opvaskemaskine tilbage og wrap vand inlet tråde med Teflon tape. Bruge en rørbukning foråret til at forme slanger mod fjorden.

•Sæt opvaskemaskinen afløb linje gennem hullet du skær i siden af vasken kabinettet. Skub opvaskemaskinen helt ind i bugten. Placer en komprimering montering og en Doppsko for enden af den kobberrør. Tilslut vandforsyningen linje til opvaskemaskinen og stramme montering med en skruenøgle. Indsæt en kabelklemmen ind i åbningen på boksen elektriske i opvaskemaskinen og låse det på plads ved at dreje på den låseringen.

•Sæt den elektriske ledning gennem kabelklemmen. Tilslut ledningerne til opvaskemaskinen. Hvid forbinder til hvid og er neutrale wiren. Sort forbinder til sort og er den varme ledning. Tilslut jordledningen til jordledningen opvaskemaskine og sikre det ved hjælp af en wire møtrik. Spænd skruerne på wire klemme sikring af den elektriske ledning. Anbring dækslet på boksen ledninger og stram skruerne med en skruetrækker til at låse det på plads.

•Tag tailpiece fra S-fælde med en rørtang. Fjerne tailpiece fra vasken afløb. Installer den nye tailpiece med opvaskemaskine afløb brystvorten. Tilslut S-fælde til den nye tailpiece ved hjælp af rørtang. Tilslut opvaskemaskinen afløb rør til den nye tailpiece ved hjælp af et par tænger til at løsne spændebånd. Sørg for afløb linje har ingen kinks i det ikke eller opvaskemaskinen vil tømme ordentligt.

•Sæt drain slangen kabinet væg ved hjælp af et rør strop, skruetrækker og træskruer. Twist front opvaskemaskine ben med uret, indtil de hvilende på gulvet. Kontrollere opvaskemaskine til niveau ved hjælp af en torpedo niveau. Justere forbenene efter behov. Tilslut opvaskemaskinen til undersiden af køkkenbordet ved hjælp af træskruer. Drej den elektriske strøm til opvaskemaskine kredsløb. Tænd for vandforsyningen og check grundigt for utætheder.

•Installer kick plade på bunden af opvaskemaskinen og spænd skruerne med en skruetrækker. Køre opvaskemaskinen tom for en cyklus for at afprøve driften af enheden.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at tilslutte en opvaskemaskine med strøm til elektriske kredsløb på.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com