Sådan installeres en ny skærm på verandaen

January 30

Sådan installeres en ny skærm på verandaen

Screenet veranda er en praktisk udendørs flugt til grill eller bare slapper af. Skærmene beskytte dig mod insekter og holde elementer på verandaen fra blæser væk mens tillader dig at nyde udendørs. Til sidst vil skærme på en screenet veranda slides eller lider skade. Udskiftning af beskadigede skærme er en temmelig simpelt projekt, der kræver kun et par timer af din tid og få værktøjer.

Instruktioner

•Measure din eksisterende skærme til at se, hvilke dimensioner du kræver for de nye, udskiftning skærme. Måle højden og bredden af hver skærm passende skære fra den nye roll af screening materiale.

•Fjern den eksisterende skærmen ved at fjerne den spline, som holder hver skærm i dets ramme. Spline er en strimmel af vinyl eller gummi langs de indvendige kanter af skærmen. Hvis du vil fjerne spline, simpelthen lirke det ud af sted med en hobbykniv. Hvis spline er i god stand, reservere det til brug i stedet for den nye sløjfe.

•Tag skærmen fra ramme når alle stykker af spline er taget ud af indre af skærmen ramme. Smide den gamle skærm. Hvis den gamle skærm er lavet af metal, kan du bære handsker for at undgå nedskæringer på dine hænder.

•Measure et nyt stykke af skærmen for rammen. Brug måling af den ramme, du opnåede i trin 1 og udskårne stykker af skærmen, der er 2 1/2 inches bredere og længere end rammerne.

•Lay den nye skærm over rammen. Med et hjælpeprogram kniv eller saks, skåret hjørnerne off screen stykker. Derefter bruge spline værktøj til at erstatte den gamle rygsøjlen eller skubbe nye spline tilbage til rammerne, så overlapning af skærmen er fanget mellem spline og rammen.

•Klippe off den overskydende overhæng af skærmen materiale med en hobbykniv. Fortsat at fjerne gamle skærme og installere nye skærme hvor reparationer er nødvendige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com