Sådan installeres en ny støbejern badekar

January 2

Erstatter din gamle badekar med boblebad støbejern er én måde at opgradere dit badeværelse og forbedre dens overordnede udseende. Opgraderinger til badeværelser vil øge værdien af dit hjem og gøre det mere ønskeligt til købere. Installation af en støbejern badekar tager mere end én person på grund af vægten af karret. Når karret er på plads tager det meget lidt tid til at få det tilsluttet og klar til brug.

Instruktioner

•Drej for vandet til din balje. Find afspærringsventiler i adgangspanelet. Adgangsluge er en lille kabinet, der huser ventiler kontrollere vand til dit hjem. Hvis der er ingen adgangspanel, kontrollere badekar i din kælder, hvis du har en. Hvis ikke, skal du skære et hul i væggen bag karret til at lokalisere ventilen. I hvert tilfælde drej ventilen for at slukke for vandet. Tjek er hane på på karret for at kontrollere vandet slukket.

•Tag toilet fra badeværelset for at give dig mere plads at arbejde. Første, slukke vandet på toilettet, hvis du ikke har slukket vandet til hele huset. Skylle toilettet med vandet ud for at tømme tanken. Fjern hætterne fra bunden af toilettet og skru møtrikkerne med en skruenøgle. Løft toilettet ud af badeværelset.

•Fjern de gamle håndtag og tud fra den eksisterende badekar. Skru tuden på karret ved at dreje i retningen mod uret. Bruge en skruenøgle med puder under kæberne til at forhindre skadelige tuden, hvis du ikke kan dreje med hånden. Bruge et fladt hoved skruetrækker til at skrue håndtagene fra væggen.

•Skub et brækjern under den nederste kant af den eksisterende badekar og løft opad for at bryde Seglet. Vippe karret på sin side til at fjerne afløb. Skære eller mejsel off de gamle afløb med en mejsel eller en hack sav. Søge hjælp til at løfte balje ud af badeværelset.

•Installer den nye støbejern badekar. Tilslutte afløbet ved limning af PVC-rør på støbejern badekar til eksisterende røret ved hjælp af PVC lim. Skubbe afløb ærme på plads. Derefter, skub karret helt på plads.

•Skru håndtag og tud tilbage på plads.

•Installer badekar tur håndtag. Feed koblingen afløb stemplet gennem overløb hul. Spænd lug møtrikken på dækslet til dræning. Vedhæfte koblingen til tur håndtaget ved glider koblingen over skruen og stramme møtrik på bagsiden af armen.

•Applicer et lag af caulk rundt i kanten af karret. Tryk på caulk ned ved hjælp af en efterbehandling værktøj til at oprette en flush kant.

•Drej vand på dit badekar og test for utætheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com