Sådan installeres en ny Top Mount køkkenvask

August 13

Den endelige element til at tilføje dit køkken remodel projekt er køkkenvask. Lad en solid bordplade skræmme dig. Når du ved, hvordan du installerer en topmonteret køkkenvask, du vil have dit projekt komplet. Forud for installationen, læse over producentens anvisninger omhyggeligt. Nogle håndvaske kan kræve yderligere hardware.

Instruktioner

•Sæt vasken op og ned på køkkenbordet. Vasken skal være langt nok væk fra overhæng, så når hullet er skåret, vasken passer bag de lavere kabinet. Sørg for vasken er selv på tværs af disken ved hjælp af et målebånd til at måle afstanden fra kanten af tælleren i begge ender af vasken.

•Trace disposition af vasken på køkkenbordet med blyant. Løft vask ned af køkkenbordet, og tegne et andet sæt af linjerne 3/8 inches inde at spore. Indersiden linje er den guide, du vil bruge, når skære hul til vasken.

•Anvend en 1/2-inch hul sav og en boremaskine til at bore huller tæt på indvendigt hjørner af retningslinjerne på køkkenbordet. Skære hul ud af køkkenbordet med en stiksav, følgende retningslinjer. Har en hjælper holde køkkenbordet skåret ud fra bunden af tælleren. Sænke skåret ud stykke af køkkenbordet, og flytte det ud af vejen.

•Sæt køkkenet synke inde i det nye hul og tjekke pasformen. Foretage justeringer nødvendigt at køkkenbordet hul på dette tidspunkt. Løft vask ud af køkkenbordet, og sæt den op og ned på gulvet.

•Applicer en lille perle af silikone fugemasse rundt inde læbe af køkkenvask med en fugepistol. Anvende perle kontinuerligt således at du ikke går glip af nogen steder. Opløfte vasken, og placere vasken inde i hullet i bordpladen.

•Ansigt under vasken, og fastgør vasken clips til vask og undersiden af kabinettet. Sørg for at trække klip enderne væk fra vasken. Stramme vask klip med en Phillips-head skruetrækker.

•Saml og Fastgør hane og afløb hardware pr fabrikantens anvisninger. Brug en hobbykniv til at fjerne de resterende silikone fra langs kanten af vasken hvor det opfylder køkkenbordet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com