Sådan installeres en ny udvendig dør

November 19

Sådan installeres en ny udvendig dør

Når det er tid til at opgradere udseendet af ydersiden af dit hjem, er en ny udvendig dør et godt sted at starte. Et projekt af denne størrelse vil tage lidt forskning, hvis du aldrig har forsøgt det før, men ivrig gør det selv-boligejer vil elske udfordringen. Den første og fremmest del af dette projekt ville være at finde en egnet dør til at erstatte den, du har uden større genopbygning af forstuen.

Instruktioner

•Tag hængslet PIN-koder fra den nye dør med en hammer og Phillips hoved skruetrækker. Fjerne den nederste hængsel pin først for at undgå unødig stress på hængslerne. Afsat døren for nu.

•Indstil doorjamb rammen i forstuen hul. Være, at låsen side af rammen er støder op til stud i væggen. Kan du tack det på plads med 8d finish negle. Ikke køre søm hele vejen ned.

•Sæt carpenter's niveau på en lodret del af doorjamb skal visse it er plumb. Sikre det, så det ikke vil flytte, mens du niveau toppen.

•Sæt carpenter's niveau på toppen af doorjamb. Niveau det ved at indsætte døren shims under døren til at løfte den, hvor det er nødvendigt. Sikre toppen af doorjamb til overskriften ovenfor det med 8d slutte negle. Forlade kilerne på plads nu.

Uddelingen hængselsiden af doorjamb til stud i væggen med 3-tommer dæk skruer. Hvis der er en kløft mellem jamb og stutteriet, brug kilerne udfylde hvor skruen vil gå. Være skrue hoveder er flugter med overfladen af jamb.

•Sæt døren shims overalt de vil passe til at give doorjamb mere styrke. Sikre dem mellem døren jamb og Ørestikker med 8d finish negle. Sat søm hovedet med søm sæt.

•Installer døren på sine hængsler og kontrollere huller mellem døren og jamb, når døren er lukket. Foretage justeringer nødvendige og installere trim omkring døren og forberede finish.

Tips & advarsler

  • Bær altid sikkerhedsbriller. Fjerne den nederste hængsel pin først for at undgå unødig stress på hængslerne. Du kan være nødvendigt at bore gennem doorjamb og ind i mur stud hvor deadbolt skal installeres. Bruge en flad bar og en hammer til at foretage mindre justeringer af doorjamb efter behov. Fylde neglen huller med træ Kit eller malerens caulk, før farvning maler.
  • Efterlad ikke elværktøj uden opsyn. Brug ikke silikone caulk for at forsegle døren, da dette ikke vil male eller pletten.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com