Sådan installeres en opvaskemaskine, før eller efter gulvbelægning

March 11

Sådan installeres en opvaskemaskine, før eller efter gulvbelægning

Når remodeling et køkken eller bygge et nyt hjem, stykker ikke altid mødes på tidsplan eller som planlagt. I en situation som denne muligvis trin at få afsluttet ude af drift. For de fleste køkkener er det bedst at lægge gulvet før du installerer opvaskemaskinen. Det er dog muligt at installere en opvaskemaskine først og lægge gulvet senere. Installationen er den samme om Gulvbelægning er på plads, eller ikke, men opvaskemaskinen skal justeres, efter gulvet er i.

Instruktioner

Sådan installeres en opvaskemaskine

•Forbind netledningen til opvaskemaskine ved først at finde den elektriske forbindelse nedenunder opvaskemaskinen. Adskille de tre ledninger. Fjerne 1/2 tommer af kabinettet fra enderne af ledningerne. Tage den hvide ledning fra opvaskemaskinen ledninger og parre den med den hvide ledning fra netledningen. Twist sammen med en godkendt wire møtrik. Gentag med de sorte ledninger og de grønne eller nøgne kobbertråde.

•Locate afløb-forbindelse på bagsiden eller under opvaskemaskinen. Skub en skruetrækker klemme eller klemme klemme på ene ende af drain slangen. Tilslut slangen til bagsiden af opvaskemaskinen sikkert. Spænd ned klemmen. Sætte en skruetrækker eller klemme klemme på anden enden af slangen og krog slange til kloak forbindelsen under køkkenvasken. Stramme klemmen.

•Locate små messing albue. Wrap begge ender af albuen med tråd sealer. Skrue ene ende af albue til varmt vand-forbindelse på opvaskemaskinen. Denne forbindelse er placeret bag dækslet tå på forsiden af enheden. Skru den friske vand linje til anden enden af messing montering. Køre linje bag opvaskemaskinen eller nedenunder, hvis der er en indbygget kanal. Fastgør anden enden af frisk vand linje til det varme vand under vasken.

•Slowly skubbe opvaskemaskine nedenunder kabinettet samtidigt med at holder frisk vandslangen, drain slangen og netledningen fra at få snoet eller beskadiget. Åbn opvaskemaskinen. Brug en lille plan placeret inde i enheden check niveauet fra side til side og front tilbage. Justere nivellering fødderne som nødvendige for at gøre enhedsniveau. De fire nivellering fødder kan justeres enten fra en skrue i dækslet til tå eller ved at fjerne enheden for at få adgang til dem direkte nedenunder opvaskemaskinen.

•Locate to metal anti-tip tabs bygget ind i toppen af opvaskemaskinen. Placere en skrue gennem hvert hul, og spænd ned til sikker opvaskemaskinen.

Hvordan at justere opvaskemaskinen, efter gulvet er i

•Drej off vand og strøm til opvaskemaskinen. Fjern skruerne fra fanerne anti-tip. Trække opvaskemaskinen ud af åbningen.

•Installer gulvbelægning.

•Laveste opvaskemaskine ved hjælp af de fire nivellering fødder. Skub opvaskemaskinen tilbage på plads. Skruerne i anti-tip faner, og spænd ned. Drej den vand og strøm tilbage på.

Tips & advarsler

  • Kontroller vand er slukket, afløbet er unhooked og den elektriske strøm er slukket før du fjerner opvaskemaskinen.
  • En opvaskemaskine installation kit skal købes, når du installerer en ny opvaskemaskine. Typisk, disse indeholder en netledning og en frisk vand linje.
  • Vær omhyggelig med ikke at få fugt på et nøgne gulv eller et gulv, der vil have lim på det. Limen vil ikke stikke medmindre det er helt tørt.
  • Når måling pladsen for en opvaskemaskine, før gulvbelægningen er installeret, skal du sørge for at tage højde for den ekstra højde, at gulvet bliver senere tager op.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com