Sådan installeres en opvaskemaskine pumpe

December 12

Sådan installeres en opvaskemaskine pumpe

Usædvanlige lyde eller en elektrisk lugt kommer fra din opvaskemaskine kunne være en indikation af, at pumpen er endelig gået på Pension. Pumpen er brugt til at dræne snavset opvaskevand ud af dit apparat efter vask er afsluttet. Denne del af opvaskemaskinen er monteret i bunden af kabinettet. Den bedste måde at installere en pumpe er ved at fjerne opvaskemaskinen og lægge det på sin side, så du kan nemt få adgang til området pumpe.

Instruktioner

•Kontroller, at magt til opvaskemaskinen er slukket. I de fleste opvaskemaskine anlæg, vil dette ske gennem hovedafbryderen. Kontakten kontrollere pumpless opvaskemaskinen skal sættes til "Off" position. Teste dette ved at forsøge at slå opvaskemaskinen. Lysene bør forblive off hvis magt er blevet skåret korrekt.

•Drej vandforsyningen til opvaskemaskinen. Under vasken nærmeste opvaskemaskinen, bør du se en dobbelt vandforsyning ventil med to slanger forbundet. En af disse fører til opvaskemaskinen. Dreje denne knap til højre for at afskære vandet. Læg et håndklæde under ventilen. Løsne koblingen for opvaskemaskine slange. Dette giver dig mere plads til at flytte opvaskemaskinen.

•Løsn slangen klemme forbinder opvaskemaskine drain slangen til undersiden af vasken afløb eller skrald bortskaffelse. Træk slangen ud til brystvorten.

•Flyt opvaskemaskine ud fra nedenunder counter hvis det er installeret i øjeblikket. Åbner døren og ser for parenteserne holder den på plads. Skru disse og trække det fra disken.

•Sæt et stykke tæppe eller tæppe på gulvet. Åbne opvaskemaskine dør og fjerne enhver kurve og hylder, som er inde. Har en assistent hjælper du vende opvaskemaskinen på sin side og hvile det på tæppet. Dette giver dig nemmere adgang til pumpen.

•Sæt pumpen forsegle rundt i kanten af løbehjulet. I nogle opvaskemaskine modeller, er dette segl placeret på indersiden af kabinettet. Placere pumpen og impeller i sted på undersiden af opvaskemaskinen. Fastgør med pumpe bolte.

•Tilslut afløbet slange til trykside. Hvis slangen er svært at placere på brystvorten, sted et par dråber opvaskemiddel på indersiden af slangen. Fastgør det på plads med spændebånd.

•Tilslut magt ledninger til pumpen. I de fleste opvaskemaskiner har disse små plastik stik på slutningen, der stikket i beholdere på pumpehuset.

•Drej opvaskemaskinen bakke højre side op. Skub det nedenunder tælleren. Niveau enhed med vaterpas. Juster benene, hvis det er nødvendigt, ved at dreje dem med Skruenøglen. Sikre opvaskemaskine tilbage nedenunder tælleren.

•Reconnect Vandforsyning slange til dobbelt stikkontakt. Fastgør det med Skruenøglen. Reconnect drain slangen til undersiden af vasken eller skrald bortskaffelse. Stramme på plads med et spændebånd.

•Installer sprøjten arme på toppen af pump impeller, hvis nødvendigt. Tryk på disse på plads over pumpe hub. Fastgør med sprøjten skruen. Tryk sprøjte arm cap på plads. Erstatte opvaskemaskine stativer.

Gendanne magten til opvaskemaskinen.

Tips & advarsler

  • Ovenstående trin er netop en retningslinie. De specifikke trin for at installere en opvaskemaskine pumpe i dit bestemt model kan variere. Altid konsultere din instruktionsbog for detaljer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com