Sådan installeres en opvaskemaskine til en dobbelt håndvask

October 2

Sådan installeres en opvaskemaskine til en dobbelt håndvask

Dobbelt dræn er praktisk at have i køkkener. Deres større størrelser kan du gemme og vaske flere retter ad gangen. Hvis du har besluttet at en dobbelt håndvask ikke er helt nok og ønsker at flytte op til opvaskemaskine, er du i lykke. Installere en opvaskemaskine til en dobbelt håndvask er ikke anderledes end at installere det på en anden placering. Så længe du har de tre forsyningsselskaber opvaskemaskine behov: kloak, vand og el, du er god til at gå.

Instruktioner

•Kontroller at opvaskemaskinen har sin egen dedikeret kredsløb og køre wire til placering ved siden af den dobbelt håndvask. Hvis du ikke har et kredsløb, der er installeret, skal du have en professionel gøre det for dig.

•Forbered vand tilslutning. Installere en dobbelt vandforsyning udløbsventilen på din varmt vand tilslutning, hvis du ikke allerede har en. Hvis du skal installere en, Sørg for at du slukke for vandet på vigtigste før du skru den gamle ventil. Reconnect køkken vasken Vandforsyning slange bagefter. Wrap den gratis dobbelt stikkontakt med blikkenslager er tape. Tilslut vandtilførselsslangen. Tråd koblingen hånd stramt på først, derefter en ekstra tur med Skruenøglen.

•Flyt opvaskemaskine så at det støder op til den nye placering af den dobbelt håndvask. Fjerne alle shipping materialer og pakning.

•Sæt ene ende af drain slangen til spildevand forbindelsen på den dobbelt håndvask. Dette kunne enten være dobbelt håndvask fælde eller en renovationsafgifter, afhængigt af din opsætning. Fastgør det med et spændebånd. Tilslut anden enden til afløb outlet på opvaskemaskinen. Opret en løkke i afløbet linje ved at knytte det til væggen eller bagsiden af kabinettet med en slange halskæde, så den midterste del af afløbet er højere end både stikkontakten på opvaskemaskinen og indgangstryk på kloak tilslutning.

•Flyt opvaskemaskine til sin endelige placering. Fjerne den nederste del af frontpanelet, så du kan få adgang til vand og elektriske tilslutninger.

•Tilslut elektriske ledninger til terminaler på opvaskemaskinen. Sikkert på plads med skruer eller wire nødder som nødvendigt. Dække alle nøgne ledninger med elektrikers tape.

•Tilslut vandforsyningen. I de fleste opvaskemaskine modeller, vil du først nødt til at indsætte en albueleddet i indsugningen, og derefter tilslutte forsyningen slange. Bruge blikkenslager er tape på alle trådene, du tilslutter dem.

•Luk opvaskemaskine døren og køre en cyklus på en tom opvaskemaskine. Check for utætheder og velfungerende. Stramme klemmer, skruer eller koblinger, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Nogle kommuner kræver, hvad er kendt som en "air hul" i afløbet linje. Kontakt din lokale koder før installation.
  • Ovenstående trin er netop en retningslinie. Følg altid din producentens anvisninger.
  • Hvis du er usikker om noget af ovenstående trin, konsultere en professionel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com