Sådan installeres en opvaskemaskine Under granit

July 31

Sådan installeres en opvaskemaskine Under granit

Opvaskemaskiner indgår i flere køkken design end nogensinde før. Fordi disken er installeret før de fleste apparater installeret, er opvaskemaskinen ofte overladt til boligejer får indført. Fordi en granit counter ser så tungt og skrøbeligt, kan du undgå permanent vedlægge din opvaskemaskine til stenen. De fleste granit tællere er installeret oven på krydsfiner eller MDF som en støtte til stenen. Du vil vedhæfte din opvaskemaskine til dette materiale, snarere end granitten, selv.

Instruktioner

•Tag forpladen fra opvaskemaskinen. Dette vil hjælpe dig få adgang til de områder, du skal niveau og holde opvaskemaskinen på plads. De fleste ansigt plader skub og snap på plads og kræver ingen redskaber til at fjerne.

•Skub opvaskemaskine mod åbningen i skabene. Få det tæt nok at du kan nå af rør og slanger til at forbinde dem, men ikke så tæt du ikke kan nå bag det for de elektriske forbindelser.

•Anvend en rørtang affald røret af opvaskemaskinen tilsluttes stikkontakt i VVS. Dette outlet bør være placeret i væggen ved siden af vasken. Tilslut vandforsyningen rør fra ventiler på væggen på indtagelse ventiler på bagsiden af opvaskemaskinen. Sørg for at matche op den varme til den kolde og varme til koldt.

•Skru tænderne af den elektriske ledning til sted. Tilslut de farvekodede ledninger til de tilsvarende farver på opvaskemaskinen og bruge skruer til at forankre hver ledning på plads. Tilslut opvaskemaskinen.

•Skub opvaskemaskine i kabinet åbningen. Find nivellering fødderne i bunden af opvaskemaskinen og skrue dem op eller ned, indtil opvaskemaskinen er den rigtige højde. Opvaskemaskinen har to skrue beslag er placeret på toppen til tilslutning til counter; disse bør være på niveau med undersiden af tælleren når opvaskemaskinen er på den rigtige højde.

•Skru beslag i toppen af opvaskemaskine i krydsfiner på undersiden af granit ved hjælp af en power bore. Sæt bagcoveret på forsiden af opvaskemaskinen til at dække arbejdet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com