Sådan installeres en Overhead Garage døren på en gammel lade

June 25

Hvis du har sat sammen et barns legetøj med en masse bevægelige dele, vil du finde, at installere en garage døren på en gammel lade er en lignende opgave. Åben pakken og du vil finde ruller, spor, kabler og fjedre, ikke at nævne bjerget af møtrikker, bolte og skruer, der ville gøre almindelige weekend hjem forbedring junkie cry for professionel hjælp. Men jobbet er meget nemmere end du måske forestiller dig, og du kan sikkert gøre det over en weekend.

Instruktioner

•Become velkendte ikke blot med "garageport tale" men med alle hardware, der følger med din garageport ved at læse vejledningen, så du føler dig tryg om jobbet. Og frem for alt sørge for, at pakken har alle dele ved at sammenligne dem med listen dele.

•Hvis laden har allerede en garageport, fjerne den. Da det er formentlig gamle, er at fjedrene sandsynligvis rustne og meget farligt at håndtere. Overveje at kalde en professionel til at håndtere denne del af operationen. Hvis du vælger at gøre dette, aldrig klippe en ledning fører til eller fra foråret, at forhindre alvorlig skade.

•Når den gamle dør er fjernet, skal du til at inspicere åbningen og erstatte enhver rådnet træ, fordi den nye døren skal være knyttet til noget fast.

•Rarely vil en garage være perfekt niveau, især hvis det er en gammel lade, så skal du sørge for, at døren vil passe stramt i åbningen. Tage bundpanelet af din nye garageport og sand eller skære det indtil det passer konturerne af gulvet. Da de resterende dørpaneler passer på toppen af bunden, en, behøver du kun at gøre dette job engang.

•Juster fjedre ved at åbne din garageport om halvvejs. Din dør bør heller ikke gå op eller ned, hvis foråret er justeret korrekt. Hvis det ikke, tjek instruktioner til den nemmeste måde at gøre dette.

Tips & advarsler

  • For at undgå, at din nye garageport hoppe sporene og falde på din bil eller en person, sikre sporene er korrekt justeret med hinanden og er sikkert på plads. Strip ikke nogen bolte, når du vedhæfter beslagene til din nye garageport nederste hjørner, fordi de vil blive knyttet til den dør fjedre. De vil være under ekstremt pres, og hvis de ikke er sikre, de bliver farlige.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com