Sådan installeres en Overlay hængsel på skabslåger

October 3

Sådan installeres en Overlay hængsel på skabslåger

Der er en række måder at give dit køkken en overkommelig ansigtsløftning uden at erstatte kabinetter. Du kan genfremstille kabinetter, dukke op igen kabinetter og døre med plastik laminat eller installere nye skabslåger og skuffefronter. Hvis du vælger den tredje mulighed, erstatte de gamle hængsler med skjult europæisk stil overlay hængsler til at give en glat støjfrit look til dit køkken.

Instruktioner

•Sæt et skjult hængsel beslag mod den indvendige side af rammen kabinet ansigt; sikre, at fanerne hjørne på kanten af beslaget overlapper kanten af rammen og Placer beslaget mod det nederste hjørne af kabinettet til at rumme den lavere indre dørhængsel nederste kant.

Uddelingen beslag til ansigt rammen indefra med de to skruer forudsat. Køre skruer sikkert hjemme med en Akku bore-/ skruemaskine udstyret med en 9-tommers fleksibelt magnetisk bit indehaveren og en Phillips hoved skruetrækker bit.

•Sæt toppen skjult hængsel beslag til øverste hjørne af rammen kabinet ansigt på samme måde; dette beslag passer til øverste inderste dørhængsel.

•Line op huller på de indvendige halvdele af de skjulte hængsler findes i kit med vedhæftet fil huller på de øverste og nederste hængsel beslag. Sikre inderste halvdelen af hængsler til både de øverste og nederste beslag med skruer i sættet.

•Measure afstanden mellem center point af to knyttet indvendige beslag halvdele med et målebånd. Overføre denne måling til bagsiden af den nye udskiftning dør, med den øverste og nederste markerer ligeligt fordelt mellem de øverste og nederste kant af døren. Markere hængsel center linjer på tværs af bagsiden af døren med en tømrer square og blyant.

•Line op i midten af den øverste hængsel med det øverste mærke. Placer carpenter's square mod bunden af hængsel til at sikre, at det er niveau så sikre hængsel til dør med de medfølgende skruer. Gentag ved at montere den nederste hængsel på samme måde.

•Lift døren, line hængslerne op og skub de ydre hængsel halvdele i over de indre hængsel halvdele. Tryk på den fjerneste ende af de ydre hængsel halvdele mod de indre hængsel halvdele, indtil de fastgøres fast. Frigive døren og teste sin åbning og lukning handling.

•Align døren ved at skrue de tre-vejs justerbare skruer ind eller ud med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker, som anvist i vejledningen med kit.

•Gentag trinene ovenfor at montere resten af udskiftning døre i dit køkken til at fuldføre installationen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com