Sådan installeres en pejs Arne Over et ujævnt gulv

October 18

Sådan installeres en pejs Arne Over et ujævnt gulv

Pejs ildsteder er typisk installeret ved hjælp af keramiske eller sten fliser, skifer eller granit. Den grundlæggende forudsætning for alle gode flisebelægning job er at starte med en selv substrat, så du bliver nødt til at få dit ujævnt gulv udjævnes før du installerer en pejs Arne. Heldigvis, de fleste mindre dips og ujævn patches kan udjævnes ganske enkelt. Strukturelle ujævnheder bliver nødt til at blive varetaget af en bygherre, som der kan være mere på spil end bare et skævt skorstenen.

Instruktioner

Gulvet forberedelse

•Kontrollér området skorstenen for at bestemme omfanget af ujævnheder. Hvis der er simpelthen gruber og bump i konkrete substrat eller lille mellemlinerne i krydsfiner substrat, kan du niveau det selv. Hvis hele gulvet er på en drejning, kan så der være noget strukturelt forkert med dit hus. Hvis dette er tilfældet, kalde en professionel for at vurdere situationen.

•Mark out område af din skorsten med en blyant og en lineal. Bland dine tynde sæt mørtel efter fabrikantens anvisninger. Anvende tynd sæt mørtel til dips i gulvet for at bringe det til en nogenlunde jævn overflade. Check med niveauet. Du skal muligvis omhyggeligt mejsel væk på beton klumper, der virkelig stikke op over den generelle højde. Lad mørtlen, sætte en lille smule.

•Klippe et stykke af keramiske fliser backer bord størrelse af skorstenen. Placer det over tynd sæt mørtel og tjekke med niveauet. Tryk på ned nogen områder, der sidder stadig for højt, og tilføje lidt mere tynde sæt mørtel under disse steder, der er stadig for lav. Sikre backer bestyrelsen på plads med negle hver 6 inches i midten. Lad det tørre i 24 timer.

Flise forberedelse

•Divide Arne plads i fire kvadranter med en blyant og en lineal; der skal være en vandret og lodret linje, der går på tværs midt i skorstenen.

•Tør passer dine fliser fra center cross point arbejde din vej ud; plads med flise afstandsstykker. Markere alle fliser, der skal skæres.

•Udskift tørt pasform på gulvet ved siden af skorstenen således at du har din flise mønster klar til at blive sat på plads.

Flisebelægning

•Mix et andet parti af tynd sæt mørtel. Anvende en lille del i midten af skorstenen. Fastsat en 1/8-tommer lag af mørtel og derefter fure overfladen med hakket side af murske. Position dine fliser som du gjorde for den tørre pasform, sætte dem ind i mørtel ved forsigtigt at trykke dem ned; plads med flise afstandsstykker.

•Fortsæt anvender små dele af tyndt indstille mørtel og opsætning af fliser på plads. Arbejde fra midten ud, indtil du kun har fliser skulle skæres venstre.

•Tag på din sikkerhed goggles og skære fliser med fliser kuttere hvor du har markeret dem. Smør på bagsiden af hver flise og sæt den i stedet individuelt. Lad kur for 24 timer.

Fugning og Caulking

•Mix injektionsmørtel ifølge producentens anvisninger. Anvende fuger på tværs af de flise fuger efter at tegne flise afstandsstykker. Bruge injektionsmørtel float for at feje injektionsmørtel i leddene. Gælde ikke injektionsmørtel til omridset af flise skorsten og resten af gulvet.

•Aftør off overskydende med på svamp og lad tørre i 30 minutter. Aftørre den resterende injektionsmørtel haze. Anvende en linje af caulk rundt i kanten af skorstenen. Glat dette over med en våd finger. Lad kur for 24 timer.

•Rengør den flisebelagte Arne grundigt med svamp efter 24 timer. Ikke lys en brand i pejsen i mindst tre dage efter installation af skorstenen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com