Sådan installeres en pejs Arne

November 11

Sådan installeres en pejs Arne

Hver pejs har brug for en god, stærk og æstetisk tiltalende Arne. Skorstenen fungerer ikke blot som attraktive fundamentet til pejsen, det er også den varme barriere, der holder gulvet fra bliver for varm, mens ilden brænder. Brug af stærk, ikke-brændbare materialer, når opbygge en pejs Arne sikrer fortsat sikkerheden for din familie, og at skorstenen installation vil vare i årevis at komme. Efterbehandling skorstenen med en attraktiv naturlige sten eller porcelæn fliser giver skorstenen den tilpassede æstetiske appel, som vil henlede alles opmærksomhed på dette knudepunkt af rummet.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende gulvbelægning hvor skorstenen installeres, hvis gulv (udover krydsfiner subflooring) er til stede. Hvis den eksisterende gulvbelægning tæppe og du planlægger at holde tæppet efter den skorsten og pejs er installeret, trække tæppet op og rulle det tilbage til sig selv. Fjern tæppe pad på samme måde. Ikke skære gulvtæppet eller anden grund.

•Sweep snavs ud af undergulvet og køre en vakuum over undergulvet hvor skorstenen skal installeres. Dette sikrer, at ingen snavs eller grus vil være til stede til at oprette en uensartede overflade.

•Klippe to lag af ½-tommer cement backer bord til størrelse. Hardibacker, Wonderboard og Durock backer bestyrelsen mærker gøre godt. Blande en pose med uændrede thinset til sammenhæng i peanut smør og spredt i thinset over overfladen af undergulvet med en 1/4 af 3/8 af 1/4 flisebelægning murske. Lægge det første lag af backer bestyrelsen i de våde thinset og fastgøre backer bestyrelsen til undergulvet med det relevante mærke af 1-1/4-inch backer bestyrelsen skruer. Lå det andet lag af backer board direkte oven på først og det andet lag med 1-5/8-inch backer bestyrelsen skruer til at fastgøre. Tillad thinset tørre i mindst 24 timer før du fortsætter.

•Applicer flise af dit valg til backer bestyrelsen at slutte den eksponerede overflade og gøre det en attraktiv plads. Bruge flisen afstandsstykker mellem fliserne til at være sikker på at fugerne forblive lige og ensartet. Natursten fliser er meget passende at bruge når du installerer en pejs Arne. Porcelæn fliser er også en relevant mulighed. Bruge en modificeret thinset mørtel, når du installerer flise. Brug ikke en akryl mastiks for at sætte fliser omkring en pejs. Tillad thinset tørre i 24 timer.

•Installer fuger mellem injektionsmørtel leddene med en gummi fuger float. Injektionsmørtel leddene er mellemrum mellem brikkerne og en gummi fuger float er en gummi murske bruges til at installere fuger mellem fliserne. Bland injektionsmørtel til sammenhæng i peanut smør og tvinge injektionsmørtel til hver injektionsmørtel fælles, så ingen hulrum vil blive ladt tilbage. Ellers disse hulrum kan cave senere og skal udfyldes med den nøjagtige samme injektionsmørtel farve.

•Measure den færdige højde af Arne med et målebånd. Ramme kanten af skorstenen med en færdig hårdttræ, der matcher træværk i resten af hjemmet. Fastgør hårdttræ til undergulvet med lang eftersmag negle (negle længde vil variere afhængigt af træ færdige tykkelse).

•Drej løber tilbage over skorstenen og bruge hearth trim arbejde som en skæring guide til at trimme tæppe pad og tæppe til størrelse omkring skorstenen med en hobbykniv. Installere tæppe tack strips omkring trim arbejde ved hjælp af en hammer og søm, der er indeholdt i tack strips til at holde tack strips på plads. Derefter igen lim pad til undergulvet og strække tæppet på plads omkring skorstenen. Hvis løber skæres præcist, kan gulvtæppet ikke ned for at blive re strakte.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com