Sådan installeres en pejs i et soveværelse

March 1

Sådan installeres en pejs i et soveværelse

Dit soveværelse bør være en oase af afslapning: et sted at skjule fra dagligt stress. Par tilføjelser skaber en afslappende atmosfære som pejs knitrende i baggrunden. Mens du kan gøre en hel-house remodeling job for at installere en træ-brændende pejs i dit soveværelse, overveje en billigere og langt enklere alternativ. Elektriske pejse er sikrere, uden røg, aske, flammer og ikke selv al den varme, hvis du ikke ønsker. Installere en elektrisk pejs i dit soveværelse i minutter og du har udseendet af en hyggelig ild uden alt rod.

Instruktioner

•Measure sted på soveværelse væg hvor du vil sætte pejsen. Placere pejs ved siden af en stikkontakt og sikre du har mindst 1 fod af tom plads omkring området pejs for let manøvrering.

•Shop for en elektrisk pejs med dit værelse måling i sind, samt stilen i dit soveværelse. Du vil finde elektriske pejse i stilarter der spænder fra brændeovn komfur analoger til moderne slanke design. Vælge en, der passer ind i resten af dit soveværelse møbler.

•Saml din elektrisk pejs ifølge producentens anvisninger. Hver model er forskellige, men mange af dem har et separat brændkammer, du vil indsætte i en ramme, og kunstige logs og flamme enhed til centrum i bunden af boksen.

•Sæt din elektrisk pejs mod væggen i dit valgte sted. Sæt pejsen i den nærliggende stikkontakt. Flip kontakten og nyde den hyggelige fornemmelsen af dit soveværelse pejs.

Tips & advarsler

  • Flytte pejsen, så afstanden mellem rammen og den indvendige boks dækker stikkontakten, hvis du ønsker at camouflere, at din pejs er elektrisk.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com