Sådan installeres en pejs Mantel på mursten

February 14

Sådan installeres en pejs Mantel på mursten

Hvis du har et kedeligt udseende mursten pejs, kan du fikse det op med en pejs mantel. Kaminen er en dekorativ facade stykke, der rammer brændkammer med udsmykkede eller simpel støbning til at oprette spalter, der understøtter en hylde. Medmindre du er en tømrer og kan bygge din egen, er det bedst at købe en præfabrikerede kaminhylden til pejsen. Installere pejs kappe på mursten selv kan spare dig for en hel del penge.

Instruktioner

•Sæt mantel mod pejsen, placerer sig i den ønskede placering. Centrere det omkring brændkammeret og forlade mindst en 6-tommer clearance.

•Brug 3-fods niveau at kontrollere hele længden af kappen, og bruge torpedo plan hen til indskrive levelness af bredden, front til bag. Placere træ shims under benene indtil begge niveauer er afbalancerede.

•Brug en blyant, spore omridset af kaminhylden som det fastsætter flush mod mursten og væg. Dette vil hjælpe dig foranstaltning hvor de træ understøtter, kaldet klamper, vil være fastgjort til væggen og mursten.

•Fjern kaminhylden og lå det ansigt-ned på gulvet. Måle indvendig hylden bredde og længde inde de understøttende ben ved hjælp af målebåndet. Skåret 2-inch-by-4-inch-by-8-foot stykker af tømmer til gøre klamper, ved hjælp af en cirkulær eller bordrundsav til at matche målingerne. Placer klamper til mantel at sikre en korrekt pasform.

•Indstil tykkelsen af kappen kanterne, der vil sidde fladt mod væggen og mursten, blyant derefter i denne måling med forskellige intervaller langs væggen og mursten kappe sporing. Brug 3-fods niveau som en guide til at tegne i linjerne hvor klamper skal installeres.

•Afholdelse af top spiken i sted, bruge borehammer med en murværk smule for at bore fem huller jævnt fordelt over spiken bestyrelser og gennem mursten. Skift til skruetrækkeren bore bit og skrue i de konkrete skruer i forborede spiken bord og mursten af pejsen. Gentag processen for hvert af spiken ben. Hvis nogen del af spiken er ved at blive skruet ind i væggen, skal du bruge de pyntede skruer.

•Installer kaminhylden mod pejsen, foring det med din væg og mursten tracings omkring støtte klamper. Ved hjælp af borehammer med skruetrækker bit, skrue i flere finish skruerne på toppen af kaminen i den øverste støtte spiken, jævnt fordelt, countersinking dem lidt. Gentag processen med mantel ben.

•Efter alle skruer er på plads og pejs mantel er sikker, skal du bruge træ kit til at udfylde huller eller bruge dekorative stik, der passer til mantel for at udfylde og skjule huller.

Tips & advarsler

  • Du måske ønsker at bruge en fugepistol fyldt med malbare caulk omkring kaminhylden for at udfylde eventuelle huller. Når tør, kan caulking malet for at matche farven på væggen eller mantel til at blande.
  • Undgå en eventuel brandfare og kontrollere lokale bygningsreglementer for at bekræfte kræves mantel clearance fra brændkammeret, før du køber din præfabrikerede mantel.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com