Sådan installeres en pejs risten og Andirons

June 20

Sådan installeres en pejs risten og Andirons

Andirons har tjent en dekorativ og praktisk funktion i amerikanske hjem for hundreder af år. Tidlig amerikanerne brugte pejse og tilbehør, der normalt omfattede andirons, tænger og skovle, ifølge Barbara Clark Smith, kurator af National Museum of American History. Andirons har ofte dekorationer såsom emblemer, dyr eller bolden toppe. Historisk, smede lavet andirons og andre pejs tilbehør, beskæftiger teknikker fra middelalderen, siger Penn State University hjemmesiden. En stærk rist holder brænde sikkert, og pynt andirons tilføje karakter til rummet.

Instruktioner

•Measure bredde og dybde af kraterets pejs. Hvis der er afsatser eller andre funktioner inde i pejsen, der kunne forstyrre placeringen af benene på risten eller andirons, tage måling i disse funktioner. For eksempel, måle fra inde i skorstenen læbe foran pejsen, til bagvæggen. Måle bredden af pejs ordet fra den ene side til den anden på det smalleste sted. Hvis det er et lille ildsted, måle højden af pejs åbning, være sikker på andirons vil passe vertikalt.

•Vælg en pejs risten og andirons, der vil passe inde i pejsen baseret på de indvendige målinger. Vælg risten og andirons på samme tid, Sørg for, at de vil passe sammen. Andirons med lange skafter arbejde med træ. Kort skaft andirons er på gas logs eller lavvandede pejse.

•Installer andirons først. Center andirons bag på pejsen med dekorative fronter står i stuen. Kontroller, at enhver dekorative fremskrivninger på andirons ikke forstyrrer pejsen skærm eller døre. Mange andirons omfatter skulpturer eller andre vandlevende egenskaber oven på eller foran andirons' fødder.

•Center pejsen rist mellem eller oven på andirons' skafter. Hvis pejs risten vil passe ind i en af disse positioner, prøv begge muligheder for at se, som ser bedst i din pejs. Brandsikkerhed, støtte dit brænde på en rist på bagsiden af pejsen. En rist rejst på andirons' understøtter vil tilbyde flere luftcirkulation under brændet.

Tips & advarsler

  • Store andirons kan overvælde en lille pejs. Hvis du vil fed udseendet af figurative skulpturer i din pejs, gøre det arbejde ved at holde skorstenen og mantel simpelt og overskueligt.
  • For at installere andirons i en gaspejs, indstille kort skaft andirons foran gas-logfilerne for en realistisk effekt.
  • Hvis pejsen tendens til at se mørke når den ikke er i brug, holde Birk logger på andirons. Den hvide bark lyser området pejs og gør en tiltalende skærm til forår og sommer, eller til en ikke-arbejdsrelateret pejs.
  • Nogle andirons er meget tung. Få hjælp til flytning og positionering dem, hvis nødvendigt for at undgå risikoen for skader.
  • Hold en brandslukker i en let tilgængelig placering flere fødder fra pejsen. Dette øger dine chancer for at kunne komme til brandslukker i en nødsituation.
  • En pejs risten er ikke nødvendigt i en gaspejs, og du forsøger at installere en kunne forårsage skade. Aldrig bøje eller beskadige gas fittings i gaspejs, da dette kan forårsage en gas lækage, og resultere i farlige betingelser.
  • Hold brandfarlige emner fra pejsen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com