Sådan installeres en PIR bevægelsesføler

April 7

En passiv infrarød (PIR) motion detector sensor registrerer beboerne i ethvert givet rum og sender et signal til det modulære plads kontrolsystem. Systemet består af en kontakt dør enhed og et værelse controller til at afgøre, om der er personer i rummet. Denne evne kan give forbedret sikkerhed og energibesparelse, medvirken i den samlede virksomhed eller husholdning drift. Installation af et PIR motion detektor system kan kræve en mekanisk og elektrisk baggrund.

Instruktioner

•Tag strømforsyningen. Placer bevægelsesdetektor på væggen i et hjørne så tæt på loftet som muligt. Montere bevægelsesføleren med en Phillip skruetrækker og monteringsskruer. Brug en unbrakonøgle (L-formet lineal) til at vurdere de 90-graders vandret og 45-grad lodret kantede specifikationer for at opfylde den enhed synsfeltet. Sted bevægelsesdetektor på en nedadgående vinkel at maksimere værelse dækning.

•Tag motion detector dækning. Lav et hul i den øverste del af den plast dækslet med en boremaskine, og derefter feed dirigent wiren gennem det. Sikre bevægelsesdetektor på væggen ved at skubbe to monteringsskruer gennem de forborede huller. Stramme monteringsskruer med en Phillip skruetrækker.

•Strip isolering fra de fire-dirigent og 24-gauge kabel med wire strippere. Kablet vil løbe fra motion detector placering til den modulære plads termostat. Drej de fire skruer på bevægelsesdetektors terminal strip i en mod uret mode til at åbne dem for wire accept. Opretholde en 4-tommer minimum af kabel slæk på bevægelsesdetektors ende for at lette fremtidige vedligeholdelse.

•Tilslut to fører. Tilslut 12 VDC stikkontakten til den positive (+) og negative (–) terminalerne. Observere terminalforbindelsen for polaritet. Stram skruerne med en Phillip skruetrækker, derefter trække på ledninger til at bekræfte en etableret forbindelse. Ikke over drejningsmoment skruerne. Tilslut den resterende par fører til "C" og "NC" terminalerne. Spænd skruerne, så trække ned på ledninger til at bekræfte en etableret forbindelse. Ikke over drejningsmoment skruerne.

•Kontrollér den indbyggede LED for blinkende funktionalitet. Re-installere motion detector dækning. Tilslut strømforsyningen. Foretage en walk-through test for at bestemme, hvis bevægelsesdetektor fungerer optimalt. Ser for LED flash og en alarm til lyd inden for tre til fire trin af ind i synsfeltet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com