Sådan installeres en Pole lys

August 5

Sådan installeres en Pole lys

Installation af Pole lys er gavnligt for både udseendet og fornemmelsen af dit landskab men også til beskyttelse af dit hjem. Pole lys bidrage til at afskrække folk fra at indtaste din yard med ideer om at gøre skader til dit hjem. Beslutter at installere pole lys er det første skridt til at få arbejdet gjort. Overvej alle de elementer, du skal bruge, herunder en licenseret professionel elektriker. Vælger at gøre din egen ledninger kan være en farlig prøvelse.

Instruktioner

Installationsprocessen

•Decide hvor du vil installere pole lys, trække ud et diagram mærkning hver placering og det omkringliggende område. Du skal gøre opmærksom på fortove, Blomsterkasser, træer og andre græsplæne elementer. På kortet gøre opmærksom på disse elementer og markere den krævede afstand fra pole lys til hvert element. Kontakt en elektriker til at installere ledninger for din stang lys, gør opmærksom på den dag og tid de kan være der og plan installation pole lysene i overensstemmelse hermed.

Forpakket alle de elementer, der er nødvendige for at installere pole lys på forhånd ikke vente indtil dag i dit projekt til at køre og få disse elementer. Det gør ikke ondt for at have ekstra conduit, reb, indsatser og grus eller cement. Dette vil sikre, at du ikke løber tør for disse varer på et kritisk tidspunkt.

•Mark hvert sted på jorden med et lille spil og reb. Ved hjælp af din målebånd check for at være sikker på, at den nødvendige afstand er opfyldt. Køre en linje fra en af indsatserne til den næste markør til at visualisere den endelige layout.

•Brug post hul gravemaskine til at grave ud hvert sted, i det mindste 2-fødder dyb eller under frost linje. Hvis du installerer en stor mængde af pole lys så det anbefales at gøre ikke mere end fem ad gangen. Forlade hul i bunden af stangen afdækket til gevindskæring ledningerne bruges til at forbinde og power hvert lys. Grave en linje fra en polak til næste til at køre på conduit.

•Når du har hvert hul gravet ud, Læg et lag grus i bunden. Indstille pole inde i hullet, og derefter hælde din cement blandes ind i hullet. Ved hjælp af nogle af de reb og ekstra stakes, binde en supportlinje omkring hver post og knytte den til tre stakes omkring polerne. Gøre dette for hver stang og derefter tillade cement mindst 24 timer for at tørre.

•Fyld resten af hullet med snavs, plante enten græs, blomster eller trimme det med dekorative rock. Du er nu klar til at installere toppen af hvert pæl lys; Dette er, når du vil have Elektrikeren der til at hjælpe dig. De vil være i stand til at sikre, at dine ledninger er installeret korrekt og afslutte forbindelsen samtidigt med at installere control switch.

Tips & advarsler

  • Kræver en lokal elektriker kan hjælpe dig med at spare penge.
  • Din lokale hardware butik burde bære alle de elementer, der er nødvendige.
  • Planlægger projektet tager mere end en dag eller to toppe.
  • Brug ikke billige ledninger
  • Forsøg ikke at rewire eller forbinde switchen på din egen

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com