Sådan installeres en porøs sten flise Backsplash

March 25

Natursten tile backsplashes er hurtigt at blive en af de mest populære typer af omvendte skråstreger installeret i køkkener omkring nationen på grund af deres barske skønhed. Naturligt defekter i porøse sten som tumlede marmor og travertin oprette en æstetisk, det menneskeskabte produkter ikke kan sammenligne med, men the stones ru tekstur og mangler kræver ekstra omtanke og planlægning i installationsprocessen.

Instruktioner

•Fuld de udvendige kanter af backsplash samt over counter top og lade eventuelle nedskæringer mod undersiden af kabinetterne og i hjørnerne. Den nemmeste måde er at installere hele nederste række fra den udvendige udgangspunkt i hjørnet og derefter arbejde din vej derfra, stabling fliser til den nederste kant nedenunder kabinettet.

•Spread et jævnt lag af mastiks lim med hakket murske, kun udtværing nok mastiks for et par fliser på tid til at undgå at give mastiks tid til at "tack" op og dermed ødelægge klæbrighed af limen. Læg et stykke af den porøse, naturlige sten i mastiks og udøve pres. Denne proces kan gentages for hvert ekstra stykke af natursten.

•Anvend en kombination af flise spacere og flise kiler til at give pladsen til injektionsmørtel leddene mellem hvert stykke af flise. Mens en flise spacer kan kan være nok for nogle stykker, mangler inden for den natursten kan ofte skabe stykker der er lidt forskellige med hensyn til dimensioner og flisen kiler bruges til at arbejde omkring disse mindre skønhedsfejl og oprette groft selv-sized injektionsmørtel leddene.

•Fyld spand med varmt vand og derefter lægge en dæmper på din svamp for at fjerne eventuelle overskydende mastiks, der vil bløder igennem de porøse huller i den natursten. Dette er gjort for at forhindre enhver mastiks fra viser gennem hullerne, når installationen er afsluttet. Ren overfladen af hver installeret flise inden for 10 minutter på de fleste af installationen; ellers kan mastiks sat op og gør det betydeligt vanskeligere at rense.

•Brug flisen våd så for at gøre eventuelle nødvendige nedskæringer mod den nederste kant af kabinetterne og ind i hjørnerne, hvor backsplashes mødes (om nødvendigt), samt omkring nogen stikkontakter. Målebånd og blyant kan bruges til at måle og markere eventuelle nedskæringer før skæring på saven.

•Tillad mindst 24 timer før forsegling og Fugning af Natursten fliser backsplash.

Tips & advarsler

  • En typisk 12 af 12 flise kræver en 3/8-inch indskåret murske. Større fliser vil kræve et større hak og mindre fliser et mindre hak.
  • Flise afstandsstykker kommer i en række forskellige bredder afhængigt af den personlige præference for ejeren vedrørende størrelsen af injektionsmørtel leddene. Flise kiler er afstandsstykker, der giver mulighed for minimal justering for natursten, da stykker kan variere i størrelse og derfor kræver yderligere manipulation.
  • Alle materialer og værktøjer kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik.
  • Sørg for at slukke for alle elektriske strøm til salgssteder i backsplash før du installerer flise. Sørg altid for at bære beskyttelsesudstyr, når arbejder med en flise våd så, såsom sikkerhedsbriller og høreværn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com