Sådan installeres en Powered tag aftræk

January 5

Ordentlig ventilation i loftet, rummet mellem de levende område og tag, reducerer home køling omkostninger og reducerer hændelser af is dannes på taget. Ventilation sker ved hjælp af en luftstrøm fra udluftninger i etageadskillelsen eller eave gennem udluftninger i tag eller gavl slutningen af hjemmet. Tilføje elektriske ventilatorer til udluftning i tag eller gavl øger luftstrømmen. Installere en powered tag udluftningsanordning omfatter en bred vifte af færdigheder, herunder shingling, tømrer og el-arbejde. Opgaven falder ind under kapaciteter af gør-det-selv med færdigheder og værktøjer for alle tre områder.

Instruktioner

•Mark placering af tag udluftning ved at køre et søm fra indersiden af loftsrum rum op igennem taget beklædningen og helvedesild. Slå søm gennem taget på midtpunktet mellem to spær omkring to fod under toppen af taget. Hvis blot en udluftningsanordning er planlagt placere det tæt på centrum af hjemmet.

•Climb op på taget og Find den fremspringende søm. Bruger neglen som center, markere kanten af ventil åbning. Brug en skarp hobbykniv til at skære gennem helvedesild langs linjerne. Fjerne rullesten materiale. Det kan kræve en flad brækjern til at fjerne enhver negle eller hæfteklammer holder rullesten inden åbningen.

•Drill 1/2-inch huller i hvert hjørne af åbningen. Skære igennem taget plader med en stiksav, skabe åbningen for ventilen.

•Work løs kanter af enhver helvedesild over eller ved siderne af åbningen. Brug den flade brækjern til at arbejde gratis enhver søm, hæfteklammer eller tagdækning cement for et areal på mindst tre inches rundt hul åbning. Arbejde helvedesild løs for et større område, hvis flanger af taget aftræk, metal eller plast del af dækslet udluftning, der vil glide under helvedesild er større.

•Skub udluftning under helvedesild, der er ovenfor og til siderne af udluftningsanordning hul. Flange af ventilen strækker sig over helvedesild under åbningen. Nail udluftning på plads ved hjælp af galvaniseret rullesten negle. Anvend tagdækning cement under kanten af nogen af helvedesild, der strækker sig over flanger af aftræk samt om udsatte kanterne af ventilen.

•Sæt en 12-gauge, tre-wire kabel til en lys stativ boks i hjemmet. Slukke strømmen til kredsløb på boksen breaker. Skubbe en ende af kablet gennem et hul i boksen armatur i loftet. Køre wiren langs loftet tværbjælke til kanten af hjemmet og derefter langs spær til udluftning fan.

•Tilslut kablet til ledninger inden boksen lys armatur. Dette arbejde sker inde i beboelsesrum efter fjernelse af lampen. Tilslut kablet til udluftning fan ifølge producentens anvisninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com