Sådan installeres en PVC brusebad Pan Liner

December 4

Sådan installeres en PVC brusebad Pan Liner

PVC pan liner er en vandtæt plast membran installeret som en del af et brusebad gulv. Proceduren for montering af et PVC pan liner sikrer en vandtæt forsegling og ordentlig dræning. Før du begynder pan liner installation, skal afløbet base i gulvet og knyttet til afløb linje.

Instruktioner

•Dæk gulvet dræne hullet med gaffatape for at forhindre snavs eller cement ind i afløbet.

•Mix tilstrækkelig Portland cement-sand mix efter producentens specifikationer til at dække bruser gulv med en ca 1-tommer tykt lag af mix. Mørtel seng bør begynde flugter med læbe af afløb base og hældning op på mindst 1/4-inch per fod til bymuren og dam. Tamp blandingen på plads til at oprette en pakket konsistensen med en jævn og flad overflade. Tillad mørtel seng hærde i mindst otte timer.

•Lay PVC pan liner ud på en ren gulvets overflade til at måle det til at skære til størrelse. Afmærke sal dimensioner på liner, at holde et minimum af 6 inches fra kanten af arket liner.

•Mark en anden linje 6 inches til ydersiden af gulvet perimeter linjer markeret i trin 3. Dette er den skåret linje tillade liner at slå op alle sidevæggene et minimum af 6 inches eller et minimum af 2 inches over bruser bremse højde, samt lap over kantstenen til et minimum af 2 inches ned til gadehjørnet yderside. Skære pan liner til størrelse ved at bruge en hobbykniv mod en bygherre niveau som en lige kant.

•Lay snit pan liner i sted for en indledende montering. Med liner placeret på plads, skal du bruge en filt-spids markør til at definere lokationen afløb hul. Også markere afløbet flange bolt huller i afløbet flange. Efter mærkning afløbet, fjerne arket liner og lå fladt på gulvet og bruge en hobbykniv til at skære i afløbshullet. På hver bolt hul mark, skåret et lille "X" for at tillade bolte til rager gennem lineren.

•Tag gaffatape installeret i trin 1 og anvende en perle af silicium caulk omkring overfladen af afløb base, 3/4 til 1 tommer i fra den udvendige kant. Dette vil give en vandtæt forsegling mellem pan liner materiale og afløbet base.

•Lay pan liner på plads over afløbet base, at trykke på de nedskæringer i trin 4 over afløbet base bolte. Tryk på pan liner fast ned på silicium caulk og installere afløb samling låsning ring over afløbet basere bolte og spænd bolte for at sikre den låsning ring.

•Glatte pan liner ud mod kanterne af bruser floor til at fjerne alle rynker. At holde lineren stramme mørtel seng overflade og side væg, bruge en korte pistol til at sikre den øverste kant til væg overflade. At gøre visse foringen forbliver fladt gulv og væg, fold indvendigt hjørner i en trekant for at vedhæfte det overskydende liner materiale. Ikke skære liner materiale på indvendigt hjørner til at opretholde den vandtæt forsegling.

•Klap liner materiale over dæmningen bruser og sikkert med hæfteklammer kun på kanten, at gøre visse at holde pan liner, glat og rynke-fri. Brug en hobbykniv til at gøre et snit på de udvendige hjørner, så dækker snittet med en skrot stykke liner anvendt med PVC lim.

Tips & advarsler

  • Bruge en fold svarende til hjørnerne af gaveindpakning for at holde lodret indvendige hjørner af pan liner, glat og stram.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com