Sådan installeres en række Hood udstødning

November 24

Sådan installeres en række Hood udstødning

En udstødning hætte over et køkken holder røg og lugt fra breder sig til resten af hjemmet. De fleste udstødning hood samlinger også omfatte et lys, der kan gøre det nemmere at se, hvad du er madlavning. Installation af en ny række hood tager mindre end en time og kræver ikke specialværktøj. Du vil har brug for nogen til at hjælpe dig holde hood op i et par minutter, mens du slutter den til køkken kabinet.

Instruktioner

•Drej sluk afbryder, der styrer magt til området. Test af elektriske ledninger i kabinettet hen over området med en volt meter er være sikker på der ingen aktuelle. Måle ledninger for at sikre de vil nå de nye udstødning hætte. Ledninger bør omfatte mindst én fod fra kanten af kabinettet. Kalde en professionel elektriker til at oprette ledningsnet, hvis det ikke er tilstrækkeligt.

•Hav assistent hold udstødning hood montering til kabinettet, mens du markerer sin position og placering af huller til monteringsskruer. Sørge for emhætten er centreret lige over rækken. Kontroller dine markeringer med en tømrer niveau være sikker på hætten vil hænge lige.

•Anvend en elektrisk boremaskine til at bore skruen huller efter dine markeringer.

•Tag panelet som dækker udstødning hood's elektriske ledninger. Du kan have til at tegne en skrue eller løsne en opbevaring klip for at frigive panelet, afhængigt af design af emhætten. Brug en skruetrækker til at lirke ud knockout stikket på bagsiden af hætten. Dette vil udsætte et hul til elektriske ledninger til at gå igennem.

•Hav din assistent holde udstødning hood op i nærheden af væggen mens du tråd ledninger gennem hullet. Trække ledningerne hele vejen igennem som din assistent flytter hood tættere på væggen. Når udstødning hood er flush mod væggen, monteringsskruer huller du boret, og spænd dem indtil hætten holdes sikkert på plads.

•Tilslut ledninger for fan og lys forsamlinger, matchende sort ledninger fra hjemmet med sorte ledninger for emhætten. Gøre det samme med de hvide ledninger kører. Sikker hvert forbindelse med elektrikers wire caps. Wrap den grønne ledning hjemmefra omkring vifte Hoods jorden skrue.

•Skub ledningerne i udstødningen hætte, så de er ude af syne. Anbring dækslet tilbage på hood's elektriske panel og stramme skruen eller tilbageholdelse klippet. Aktivere parameteren breaker, der kontrollerer området.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com