Sådan installeres en RCA Home Theater

April 14

Sådan installeres en RCA Home Theater

RCA Home Theater systems er selvstændige enheder, der kombinerer en audio-video-modtager, DVD-afspiller og Videobåndoptager, på nogle modeller, i en enkelt enhed. Hovedenheden forbinder med en højttaler pakke for surround-lyd ved hjælp af standard højttalerkabel til alle talerne, herunder subwoofer. Tilføje et tv til systemet fuldfører hjemmebiografen. Den bedste videotilslutning på RCA hovedenheden for TV er component RGB video-output med Farvekodede stik. Et S-video-kabel kan også bruges til ældre TV-apparater, der ikke har RGB-komponent stik.

Instruktioner

•Tilslut den røde, grønne og blå component RGB stik på videokablet til tre stik på bagsiden af TV mærket "Komponent i," eller stik i den ene ende af et S-video-kabel, hvis komponent stik ikke er tilgængelige.

•Hook op for RGB-stik eller S-video-stik i anden enden til de matchende Video Out-stik på bagsiden af hovedenheden RCA.

•Arrange mærket højttalerne i rummet med venstre og højre fronthøjttalere sat på hver side af TV'et og centerhøjttaleren nedenfor eller over TV'et. Baghøjttalerne pege mod bagsiden af siddepladser i lokalet, vendt indad med en 45-graders vinkel. Sæt subwoofer-højttaleren på gulvet i nærheden af en mur og tæt nok til at forbinde til RCA hovedenhed med højttalerkabel.

•Tilslut hver højttaler og subwoofer til terminalerne mærket for dem på hovedenheden med de medfølgende højttalerledninger. Fastgør ledninger ved at trykke på tommelfinger greb på bagsiden af højttalere og hovedenheden til at åbne to huller til indsættelse af ledningerne. Ledning tilsluttet en højttaler røde terminal skal være tilsluttet de tilsvarende røde terminal på hovedenheden. Anden ledningen tilsluttes den sorte terminal i hver ende.

•Plug magt snore til hovedenheden, subwooferen og TV i stikkontakter.

Tips & advarsler

  • Komplet alle audio-video forbindelser før plugging i netledningerne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com