Sådan installeres en Rheem RBHP

October 25

Sådan installeres en Rheem RBHP

En Rheem RBHP er et mærke af luft handler, der bruges til opvarmning og air conditioning udstyr. En luft handler fungerer som vært for en bred vifte af udstyr, herunder varmepumper, klimaanlæg og geotermisk enheder. Enheden har en boks kaldet et plenum, der forbinder til et kanalsystem, der distribuerer konditioneret luft til udpegede rum. Rheem RBHP model har et design, der gør det muligt for kanalsystem tilsluttes i fire manerer: upflow, downflow vandret højre eller vandret tilbage.

Instruktioner

•Discuss projekt med de lokale varme kode inspektør til at finde ud af reglerne for air handleren installation. Nogle koder kræver ekstra kabinet isolering og pakning når installeret i ubetingede rum, såsom i kviste eller gennemsøgning mellemrum. Ansøge om en arbejdstilladelse. Projektet må ikke starte før at have fået tilladelsen.

•Indstil siden af luft handleren, der vil forbinde med kanalen. Placer enheden korrekt. Skære afsnittet ud af luften handleren enhed med et par af luftfart klip baseret på layoutet. Kontrollere enhed med en tømrer niveau for at sikre det niveau. Niveau luft handler ved at placere træ shims under nogen lave steder. Kontroller blæser/lemmen og spole/filter rack er tilgængelige.

•Tilslut air handleren til kanalsystem. Bøje ¾-tommer flanger på enheden til op-position. Tillægge flanger med metalplade skruer plenum. Plenum fungerer som et blandingskammer holde konditioneret luft inden distribution til værelserne. Kontroller kanalsystem system opfylder design kriterier i overensstemmelse med "ACCA" Manual "D" Design for bolig vinter og sommer. Sikre kanalsystem opfylder de eksterne statisk tryk luften handleren er designet til at operere imod. Dette vil hjælpe med at beskytte system garanti.

•Følg ledningsdiagrammet og elektriske koder for at gøre elektriske forbindelser til enhed og lav spænding ledninger forbindelser til kontrol bord. Installere det anbefalede antal afbrydere, som beskytter den interne ledninger af enheden. Henvise til de elektriske data i installationsvejledning for ampacity, wire størrelse og kredsløb protector krav til enheden. Vedhæfte jordledningen til enhed kabinet i overensstemmelse med lokale elektriske koder.

•Installer røret og forbindelser til komponenten air handleren kølemiddel. Sørg for at spole forbindelser forbliver forseglet, indtil kølemiddel-forbindelser er komplet. Følg instruktionerne for Rørstørrelse, slangen forbindelser og opladning instruktioner. Evakuere system, før du fortsætter med afgift. Forsegle hul omkring alle forbindelser med trykfølsomme pakning.

•Kontrollér justeringer til køling og varme luft flow på bestyrelsens kontrol. Tilsluttes enheden afløb linje og dirigere linjen til afløbet. Følg installationsvejledningen for opstart og afprøvning af apparatet. Kalde bygningen kode inspektør og planlægge en kontrol af enheden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com