Sådan installeres en Rinnai Tankless vandvarmeren

May 18

Sådan installeres en Rinnai Tankless vandvarmeren

Stigningen i popularitet af tankless vandvarmere har genereret en masse diskussioner om hvordan vi varme vores vand. En fælles argument er, at tankless vandvarmeren er en god investering, når man tænker på mængden energi, der forbruges pr. gallon af vand. Den lille enhed har brug meget mindre plads end 50-gallon holdingtank af traditionelle vandvarmer, og du behøver ikke at bekymre sig om vandtank oversvømmelse dit hjem, når tanken korroderer.

Instruktioner

•Decide hvor du vil installere din tankless vandvarmeren. Nogle mennesker vælger at installere små enheder på hver vand outlet, som under dræn, bag brusere og vaskerum. Andre vælger de større enheder i hele huset, som normalt er placeret i den laveste del af huset, såsom i kælderen, og mod en ydermur for udluftning.

•Decide om at bruge naturgas eller propan til at opvarme vandet. (Det er også muligt at bruge en elektrisk system, men ikke med en Rinnai varmelegeme.)

•Fjern den gamle ordning. Dette vil indebære først afbrydes strømkilde på det elektriske panel og derefter fjerne forbindelserne. Tanken skal tømmes, før du afmonterer VVS-linjer.

•Bolt tankless vandvarmeren i sted. Hvis du installerer det i kælderen anbefales det normalt først montere træ til beton væggene, så at du kan skrue varmeren på plads. Mindre enheder kan monteres på vægge på studs.

•Hire en blikkenslager installere din eksisterende vand og gasrør til den nye Rinnai-vandvarmer. Han kan fjerne VVS-tilslutninger fra den gamle tank på samme tid. De fleste lokaliteter vil kræve, at du bruger en licenseret blikkenslager eller, hvis du gør arbejdet selv, at det inspiceres.

•Hav en elektriker wire varmer ind i det elektriske panel. Du bør ikke nødt til at opgradere din strømforsyning, da Rinnai vandvarmere bruger gas.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com