Sådan installeres en rullesten tag på et hus

March 19

Sådan installeres en rullesten tag på et hus

Installation af helvedesild på et tag, eller reshingling, er hårdt arbejde, men forudsat at du har ekstra arbejdskraft, jobbet kan gøres uden behov for at ansætte en ekstern entreprenør. Udfører et job som denne kræver nær konstant tunge løft i hele processen, men med de rigtige værktøjer og nogle knowhow, installation en varig shingled tag kan helt sikkert ske af gør-det-selv.

Instruktioner

•Få op på dit tag, og måle længden og bredden af området for at være shingled. Helvedesild er solgt i blokke af emballerede rullesten plader; en blok vil dække 100 kvadratfod af plads, så gøre math for at finde ud af, hvor mange blokke du bliver nødt til at udføre jobbet. Din resulterende tal svarer også til hvor meget tagpap du har brug for.

•Anvend en square-ende skovl til at fjerne alle gamle helvedesild, hvis nødvendigt. Bortskaffe helvedesild i en lastbil, og være omhyggelig med at indsamle alle gamle søm. Kig over tag for at finde eventuelle beskadigede krydsfiner; i så fald erstatte krydsfiner i sektioner som nødvendigt. Rul ud og skær tagdækning følte at størrelse til at dække hele tagdækning overflade, og søm det på plads.

•Lay ned en "starter" kursus af helvedesild, startende i det nederste venstre hjørne af området: Pull faner fra disse helvedesild, og lægge dem flush til tag med halv inch hængende over tagets kant på siden. Klip 6 inches fra bunden af rullesten, og sørg for, at fanen vender mod tagets interiør. Søm de første starter på plads, ved hjælp af omtrent en halv snes negle.

•Lay efterfølgende helvedesild i træk, flush til starter og snit 6 inches fra deres længder. Lægge yderligere helvedesild på denne måde, hver rullesten flush til den foregående. Læg helvedesild i kolonner, som du arbejder på tværs af tagets overflade. Efter om fastsættelse af første forret-laget, Gentag processen for at oprette et andet sidste lag over startere, ved hjælp af fire negle pr. rullesten. Overlap disse helvedesild af svimlende mønster, som skaber en bedre forsegling.

Tips & advarsler

  • Tage sig mens han arbejdede på taget, som utilsigtet falder kan forekomme.
  • Skal du have en byggetilladelse inden starten arbejde; Check din lokale bygning myndighed oplysninger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com