Sådan installeres en selvstændig Rimming håndvasken i en gammel bordplade

January 10

Selvstændig rimming badeværelse dræn er blandt de mest almindelige vask designs. De fås i en række materialer, herunder støbejern, porcelæn og rustfrit stål. Selvstændig rimming badeværelse dræn er nemme at installere i eksisterende bordplader. Vasken hviler direkte på køkkenbordet, med en række vasken befæstelseselementer med at holde vasken på plads.

Instruktioner

•Trace en cut-linje op på køkkenbordet med blyant. De fleste vasken fremstiller giver en skabelon for at markere cut-linje. Anbring skabelonen på køkkenbordet og spore en linje rundt i kanten af skabelonen med en blyant. Hvis der findes ingen skabelon, hvile vasken op og ned på køkkenbordet og spore en linje rundt i kanten af vasken. Løft vasken fra køkkenbordet og derefter spore en anden linje ca 3/4-inch inden den første røbestof linje.

•Drill en 3/8-inch pilot hul lige inden for den linje, du har tegnet på køkkenbordet. Formålet med pilot hul er at give et adgangspunkt for savklinge til enter for at starte snittet.

•Klippe langs den vektoriserede linje med en frem-og tilbagegaaende sabel så. Hvis en skabelon af vasken ikke var tilgængelige, brug saber saven til at skære langs den indre linje.

•Sæt synke ind i åbningen af køkkenbordet til at sikre vasken passer ind i snit rummet. Sikre, at hele læben af vasken hviler fladt mod køkkenbordet. Trim så køkkenbordet i små intervaller med sabel hvis det er nødvendigt.

•Sæt vasken fælg skruer til bunden af vasken. Selvstændig rimming dræn udnytte et antal skruer til at sikre vasken til køkkenbordet fra under vasken. Bemærk, at hver vask fastener har en enkelt bolt med en rille i den bolt hoved. Udformningen af bolten giver det strammes med enten en møtrik driver eller en flathead skruetrækker. Bolt på hver enkelt fastener bruges til at presse mod bunden af vasken, så placere hver enkelt fastener med bolten står vasken. Den hooked del af fasteneren klip på kanaler, der omgiver læbe af vasken. Krog skruer til kanaler og bruge enten en møtrik driver eller en skruetrækker til at stramme bolten på hver enkelt fastener til at fuldføre installationen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com