Sådan installeres en Shiplap træ gulv

June 17

Sådan installeres en Shiplap træ gulv

De fleste trægulve består af tunge og groove bestyrelser, men ikke dem alle. Nogle mennesker foretrækker det mere primitive udseendet af straight-kanten og shiplap bestyrelser. I stedet for en tunge og en rille, shiplap Nævn har et indhak på kanten og en overcut på den anden, og du samle bestyrelser ved at matche kanterne. Fordi bestyrelserne ikke interlock som tungen-og-groove dem, du har brug for nogle metode i anbringelse den overlappende kant til undergulvet - søm, skruer og lim er alle muligheder. Shiplap fræsning er normalt forbeholdt nåletræ planker, der er 6 inches eller mere bredt.

Instruktioner

•Unpack gulvbelægning planker og tillade dem at acclimate i installation plads for tre til fem dage før installation. Dette forhindrer krympning, hævelse og vridning efter installation.

•Kontrollér gulvet med en fugt måler og fortsætte med installationen, hvis vandindhold er 10 procent eller nedenfor. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at lim på gulvet til en konkret undergulvet. Hvis vandindholdet er for høj, lavere luftfugtighed i installation plads med en vandvarmer eller affugter.

•Level undergulvet med gulv nivellering sammensatte og et bælte sander, og derefter vakuum og tack det med en fugtig klud. Hvis gulvet er træ, dække det med en fugt barriere, såsom 6 mil plastfolie. Hæft barriere på gulvet med en korte pistol. Hvis undergulvet er konkrete, prime den med to frakker af fugtisolering primer og lad primer tørre i mindst 24 timer.

•Start installere gulvbelægningen langs den mest fremtrædende væg i rummet. RIP underbød kanterne ud plankerne i den første række, bruger en tabel saw. Hvis du installerer på et træ undergulv, butt brædderne sammen ende til ende, forlader en 1/4-inch ekspansion kløft mellem gulvet og væggen. Hvis du installerer på beton, spredning gulvbelægning lim på gulvet med et hakket murske før indstilling bestyrelserne i denne række.

•Affix planker til et træ undergulv med trim skruer,--der er undermålere hoveder-- eller afslutte negle. Fordi du ikke sand shiplap gulve i på samme måde som tungen-og-groove dem, kan neglene have afrundede, dekorative hoveder. Space fastenerne 8 til 10 inches; undgå at køre nogen ind i udækkede rillen på de udvendige kanter af plankerne.

•Lay den næste række af planker med deres underbød kanter der dækker overcut kanterne af planker i første række. Forskyde ende leddene på mindst 6 inches fra leddene i første række. Hvis limning, sprede lim før om plankerne. Hvis sømning eller skruning, køre skruer ind i shiplap fælles så godt ind i enderne af hvert bord.

•Fortsæt æglæggende gulv på denne måde, ved hjælp af et puslespil for at skære hak omkring forhindringer såsom dørkarme og kabinetter. RIP plankerne i den sidste række til de korrekte bredder med en bordrundsav og skrue, søm eller lim dem på plads.

•Sand ende leddene flugter med en hånd sander og 120-sandkorn sandpapir før efterbehandling. Shiplap gulve formodes for at se rustikke, så der er ingen grund til sand med regelmæssig gulv sanders.

•Applicer pletten med en klud, gnide med korn af træ. Tillad pletten til at trænge ind i ca fem minutter og derefter tørre overskydende med en anden klud.

•Finish med to eller tre frakker klart polyurethan. Spred finish med en pensel, gør det muligt at tørre, derefter scuff-sand med et gulv buffer udstyret med en 120-grus slibning skærm. Støvsug gulvet og tack det med en fugtig klud til at fjerne slibning støv og derefter anvende en anden frakke. Gentag om nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Shiplap planker har ofte skrå kanter, oprette riller mellem dem. Vær sikker på at vakuum støv ud af disse riller før efterbehandling.
  • Undgå drivende søm eller skruer tættere end 1 tomme kanter af plankerne, eller træ kan opdeles. Du kan undgå at opdele helt af boring pilot huller før affyring af søm.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com