Sådan installeres en Side Mount garageport

December 22

Sådan installeres en Side Mount garageport

Side-bereden garage døråbnere er et populært valg for gør det selv-bolig garage døren installationer. De arbejder godt med tværsnit eller panel-stil garageporte. Projektet kan være afsluttet i et par timer og vil kræve hjælp fra venner til tider til at løfte døren, før installationen er fuldført.

Instruktioner

•Anvend en skruetrækker til at fastgøre døren panel roller beslag på begge sider af garageporten. Hvis du installerer en flere panel dør, placere bundpanelet i området tærskel, som er gulvbelægning overfladen. Knytte hængsler, håndtag og ruller til bundpanelet med en skruetrækker eller skiftenøgle evt. Tilføje hængsler, håndtag og valser for at fuldføre installationen af alle døren panelerne.

•Sæt side rulle styr på højre side og passe det over rullerne. Sætte en 3/4-inch spacer blok mellem banen og døren til plads ud i spor. Bruge en hammer til at tack 1-tommer søm i sted midlertidigt, så du kan installere lag skruer. Bore lag skruer i jamb vedhæfte sporet permanent. Gentag denne proces på venstre side af garageporten.

•Anvend en skruetrækker til at vedhæfte bolte til top, vandrette spor stykke til side spor. Brug en plan for at kontrollere, at sporet er lige. Brug en tidsubegrænset skruenøgle til at installere lag skruer for at vedhæfte den bageste spor beslag til det nærmeste tag bandagist medlem.

•Lift op garageport 4 fødder med hjælp fra et par venner. Brug et par låsning tænger til at klemme ned døren og holde det på plads. Måle afstanden mellem dørpladen og den øverste bane. Forskellen bør være 3/4-inch. Juster den vandrette spor for enhver afvigelse, hvis nødvendigt, så kløften er 3/4-inch.

•Tilslut siden montere Trækfjedre til den bageste beslag af garageport med tidsubegrænsede skruenøgle. Vedhæfte de forreste parentes, der understøtter remskiver og kabler til side mount fjedre.

•Sæt kabel anker til roller beslaget i bunden af panelet garage døren til højre. Feed kabel anker gennem remskiver knyttet til foråret på højre side og fastgør kablet til den forreste beslag. Efterlad 2 til 4 inches af slæk i kablet. Køre sikkerhed kabel gennem side mount springs og knytte den til de forreste og bageste parentes. Gentag til venstre side af garageporten.

•Undersøg den øverste rulle hængsler for at kontrollere, at de er lige. Justere dem hvis det er nødvendigt. Stramme hængsler på venstre og højre side at sikre døren til rammen.

•Test dørens operation. Hvis det ikke lukker ordentligt, justere spændingen på udvidelse foråret. For at mindske spændingen, skal du flytte kablet tættere til foråret. For at øge spændingen, skal du flytte kablet fra foråret.

•Installer udvendige doorstops når du er tilfreds med spænding på side-bereden Trækfjedre for garageporten.

Tips & advarsler

  • Installere en fjernbetjening døråbner for at åbne og lukke døren praktisk og nemt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com