Sådan installeres en skål vask i en beton køkkenbordet

August 29

Sådan installeres en skål vask i en beton køkkenbordet

Installere en skål vask i en beton køkkenbordet kræver nogle koordinering og planlægning under konstruktion og installation af køkkenbordet, selv. Fra et design synspunkt er skål dræn bedst egnet til at være under-monteret når installation i beton bordplader. Under mount dræn har tendens til at forstærke de monolitiske kvaliteter af countertop materiale ved at efterlade en ring af udsatte køkkenbordet på området vasken. Hemmeligheden til holdbare og smukke vasken anlæg i beton bordplader er ordentlig planlægning. Efter et par vigtige skridt i køkkenbordet installationsproces vil sikre en slående sink installation, der vil blive bygget til at holde.

Instruktioner

•Purchase en undermount skål køkkenvask. En undermount køkkenvask er designet til at monteres nedefra bordplade overflade. Dræn bygget til undermounting kommer med fabrikken klip, hardware og en skabelon til at montere dem på undersiden af de fleste enhver fast overflade. Materialet skal koordinere med de konkrete mix og finish. Mange designere foretrækker at bruge rustfri stålvaske næsten udelukkende når under montering i beton bordplader fordi dræn kan visuelt blend godt med de fleste vandhaner---forlader mindre for at distrahere øjet fra den konkrete køkkenbordet.

•Brug skabelonen vasken, der kommer med vasken til at spore en disposition over vasken hul i bunden af formen konkrete køkkenbordet. Normalt er en 1/2-inch cementbundne backer bestyrelsen materiale. Den bedste måde at installere en undermount synker i beton er at hælde køkkenbordet passer vasken. Disposition fra skabelonen vil guide forskalling fabrikation til at danne korrekte åbningen for den valgte vasken

•Installer vasken forskalling. Ved hjælp af en lukket celle skum indsætte er anbefalet praksis til at danne et tomrum i beton for vasken åbne, hvis en sådan er tilgængelig. Hvis der ikke findes en skum indsætte, bøje masonit omkring en serie af blok understøtter og lim på plads med en hot limpistol til at danne åbningen.

•Anbring gevindbøsninger for vasken monteringsskruer. De fleste undermount synker klippes på undersiden af tælleren med små stykker af slidsede metal. Disse klip er designet til at få fat i en lip på vasken og holde vasken stramt på undersiden af tælleren. Gevind-kvindelige skær skal indstøbes i beton, når det hældes. For at opnå dette, simpelthen bore huller gennem bunden af køkkenbordet form på steder angivet på skabelonen vasken. Placer de gevindbøsninger i sted og sikre dem stramt med skruer gennem hullerne du bare boret. Når de konkrete køkkenbordet hældes, indlejres disse skær solidt på plads.

•Forbered bunden af formen skal fjernes. I bunden af formen køkkenbordet skal fjernes, når køkkenbordet hældes så at vasken kan monteres direkte på bunden af tælleren. Bore huller i formen køkkenbordet langs indvendigt kant af vasken skabet. Disse er hovedsageligt perforeringer, som letter udskære bunden senere. Dække toppe af huller med malertape at forhindre dryp gennem våd beton.

•Fjern de skruer, der var at sikre de kvinde-threaded skær. Dette skridt bør begynde efter køkkenbordet er hældt og helbredt i mindst 24 timer.

•Tag bunden af køkkenbordet formen nedefra. Bruge en hammer og en mejsel til at lirke ud af bunden i flere stykker langs perforeringer gjort tidligere.

•Mask indvendigt overflade af konkrete vasken åbning og den øverste kant af vasken skålen. Anvende en perle af fugemasse langs undermount køkkenvask flange og bunden af den konkrete counter.

•Tryk på vasken op i fugemasse og fastgør med montering clips og skruer, der fulgte med vasken. Værktøj fugemasse med en behandsket finger.

•Tag malertape og du har afsluttet installationen af en skål vask i en beton køkkenbordet.

Tips & advarsler

  • Altid bære passende sikkerhed påklædning herunder beskyttelsesbriller.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com