Sådan installeres en slids kanalen for en tøj tørretumbler

October 22

Sådan installeres en slids kanalen for en tøj tørretumbler

Når du installerer en tørretumbler i dit hjem, er det vigtigt, at du har en slids kanalen for tørretumbleren. Hvis du ikke gør det, vil du have lint og støv på næsten alt i nærheden af tørretumbleren og det er en brandfare. En ventil også fremskynder tørretid. Installation kanal til en tørretumbler er ikke svært, men det kræver, at skære et hul, så du kan udlufte tørretumbler udendørs. Sørg for at følge lokale bygningsreglementer, når du installerer en tørretumbler kanalen, som i de fleste tilfælde kræver, at du installerer en halvstiv metallisk kanalen.

Instruktioner

•Measure længde fra den tørretumbler udluftningsanordning åbning til udgangsstedet. Der er, hvor du vil forbinde udluftning, så du skal angive længden af slids kanalen slanger nødvendige.

Bor en test hul gennem væggen på udgangsstedet af tørretumbler udluftningsanordning. Brug en boremaskine og 1/4-inch borehoved. Find hullet på ydersiden og opmåle område for eventuelle blokeringer. Fjern alt, der er i vejen.

•Klippe et hul i væggen ved hjælp af rutinen og en 4-1/4-inch hul så. Hvis du går gennem mursten eller beton blokke, nødt du til at bore en række huller. Lave en 4-1/4-inch diameter hul ved hjælp af en boremaskine og murværk bit. Banke mursten eller Bloker ud af åbningen ved hjælp af en hammer og mejsel.

•Measure længde af hullet gennem væggen. Brug et målebånd til at bestemme, hvor længe exit kanalen skal være. Måle kanalen med målebåndet og skære det til størrelse ved hjælp af tin snips. Forlade nok yderligere kanalen rør for enden til at forbinde kanalen slangen. Tag kanalen uden for og sæt det ind i hullet i væggen.

•Installer udluftning hætte på kanalen. Sikre fælles landbrugspolitik ved hjælp af drywall skruer og en stjerneskruetrækker. I nærheden af fælles landbrugspolitik ved hjælp af en fugepistol caulk og caulk. Caulk omkring aftræksrør på indersiden af huset hvor ventilen udgange.

Tilsluttes aftræksrør fleksible kanalen slangen. Sikre udluftning ved hjælp af en skrue klemme. Spænd den ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

• Tilslut anden enden af den fleksible slanger til tørretumbleren og sikre det med en udluftningsanordning klemme. Stramme udluftningsanordning klemme skruen ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Stik den tørretumbler netledning til stikkontakten. Skub tørretumbleren ind mod væggen.

Tips & advarsler

  • Du skal følge lokale bygningsreglementer, når du installerer en tørretumbler udluftningsanordning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com