Sådan installeres en Snap-On Metal kantning Counter

February 10

Metal kant lavet for tællere giver sider af tællere et færdigt udseende, mens også beskytter counter kanterne mod potentielle skader. Som navnet antyder, giver snap-on metal kant kant til snap på siderne af disken uden at behøve ekstra hardware. Selvom du kan installere metal kantning alene, sikrer nogle ekstra sikring en varig counter finish.

Instruktioner

•Measure længden af hvert afsnit af counter hvor du vil installere den metal kant. Købe et stykke af kant, som passer hver kant for tælleren hvis det er muligt, eller skære det ned til størrelse med tin snips.

•Applicer vandtæt fugemasse til tælleren, hvis der er kanter udsat træ. Tillad fugemasse til tørre fire til fem timer før du installerer den snap-on metal kant.

•Line metal kantning op med tælleren det første stykke passer. Sæt toppen af metal stykke på den øverste kant af tælleren, trykke på kantning nedad og indad mod tælleren indtil det klikker på plads over den imødegå kant.

Hvis du har svært ved at få metal til snap på plads, fold et stykke stof over flere gange til at oprette en pude. Hold det mod metal kant og tryk over kluden forsigtigt med en hammer til at tvinge kantning på tælleren.

•Fjern den metal snap-on kantning helt fra skranken hvis kantning ikke vil forblive på plads. Anvend metal klæbende til counter kant og returnere kantning til skranken. Hold det mod tælleren i fem minutter for at sikre et godt hold.

Tips & advarsler

  • Hvis du skal installere metal kant til en buet bordplade, arbejde metalstykker med tænger til at bøje dem til kurven for tælleren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com