Sådan installeres en Snap Ring på en tørretumbler hjul

January 22

Et beskadiget eller slidt Låsering er ofte årsag til overskydende støj fra en tørretumbler tromme hjul. Tørretumblere bruge enten et trekantet klip eller et snap e-ring til at sikre tørretumbler hjulet til Skaftet på bagsiden af tørretumbleren. Hvis du har en model, der bruger en Låsering, ofte når du afmontere tørretumbler til at inspicere årsagen til den rumlende støj, finder du at snap ring enten mangler eller yderst tynde, tillader roller at flytte overdrevent på akslen. Installere en ny Låsering kræver et par snap-ring tænger, som er tilgængelige på hjem forbedring Centre.

Instruktioner

•Sæt hver bøjede ende Låsering tænger i hullerne på den eksisterende Låsering, hvis der er i øjeblikket en Låsering stadig på tørretumbler hjulet akslen. Låsering tænger har påpeget kæber, der passe stramt ind i hullerne på Låsering.

•Squeeze snap-ring tænger håndterer lidt for at åbne kæberne og sprede ring fra hinanden. Trække ring fra tørretumbler hjulet akslen.

•Åbn Tang håndterer, og lad kæberne til at lukke. Tag den gamle Låsering off tænger. Placer huller af en ny snap-ring på enderne af snap-ring Tang kæber.

•Åbn Låsering ved at klemme Tang håndterer lidt. Hold det snap-ring åbne og manøvrere det over tørretumbler hjulet akslen, indtil det er overstået notch på akslen. Frigive plier håndtag, og fjerne tænger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com