Sådan installeres en snerømningsskjoldet på en håndværker plæneklipper

December 3

Håndværker plæneklippere traktor rammer omfatter monteringshullerne, der kan bruges til at installere valgfrie sne kniv vedhæftede filer. Sne kniv vedhæftede filer giver mulighed for at hæve og sænke af vingen, og også pivotering. Et håndtag greb er knyttet til et håndtag slange, og permutationer af trække tilbage, løfte og skubbe på håndtaget udføre forskellige operationer. Hvis du vil installere en snerømningsskjoldet på en håndværker plæneklipper, skal du først samle det.

Instruktioner

•Saml pivot plade beslag til forreste del af rammen ved hjælp af de medfølgende bolte. Glatte beslaget og spænd den. Samle to vinkel lås barer og Juster hullerne. Indsæt den runde krog ende af vinkel lås foråret op gennem hullet i beslaget.

•Hold vinklen låse barer så de firkantede huller på toppen. Indsæt den lige krog ende af vinkel slikke foråret gennem hullet i midten i begge vinkel lås barer. Indsæt vinkel lås barer gennem hullet i den engelske kanal og tilføje en 1-tommer ling spacer nedenunder kanalen på hver side af låsen barer. Indsætte en bolt og sikre. Stram vinkel lås barer bolt.

•Hammer en palnut på ene ende af foråret montere stang og Indsæt anden enden af foråret mount stangen gennem pivot plade. Hammer det resterende palnut på anden enden af stangen. Sikre kablet vægbeslag med en bolt og stramme. Samle kontrolkablet til mount beslag. Fastgør klingen til kanal forsamling og fastgør med øjeskruer.

•Tag plastik cap og en møtrik fra bolt i bladet justere foråret, og krog foråret over foråret mount stang. Re-vedhæfte fælles landbrugspolitik. Samle vaskemaskinen på kanal pivot pin og vedhæfte kanalen til traktoren.

•Saml liften håndtere ved at knytte det til røret, og derefter vedhæfte røret. Sæt kablet gennem kabel mount beslag på lift håndtag tube. Lægger det plastik greb og binde kabel til ydersiden af håndtag rør med kabel-bånd.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com