Sådan installeres en Solar vandvarmeren

November 30

En moderne sol vand opvarmningsanlægget er ikke blot stilfuld udseende, det kan også spare dig en betydelig på din månedlige udgifter til brændstof, afhængigt af området, du lever. Mange systemer kan nu nemt installeres af en eller to personer i mindre end en dag. Vi skal overveje et passivt system, der bruger presset fra byens egen vand system for at tvinge vand gennem din solfanger og ind i det kolde vand indfaldende din standard varmtvandsbeholder. På denne måde vil din sol vand opvarmningsanlægget augment dit nuværende system, så du sparer en betydelig på udgifterne til din vandopvarmning bill, samtidig med at forsyne dig med en næsten ubegrænset mængde af varmt vand.

Instruktioner

Sådan installeres en Solar vandvarmeren

•Vælg den rigtige størrelse vandvarmer til dit hjem, dine behov og din geografiske placering. I sunbelt, regne med cirka otte kvadratfod af solenergi vandvarmer paneler per person. I koldere nordlige klimaer tælle på 12 til 14 kvadratfod per person.

•Pick det rigtige sted for din solar vandvarmeren. Ideelt skal din sol varmer panelet installeres hvor den modtager den maksimale mængde sollys, både i om morgenen og om eftermiddagen.

•Installer dit panel på placeringen, du har valgt efter fabrikantens anvisninger. Brug bolte eller andre skruer til at sørge for, at dit panel er sikkert monteret.

•Brug PVC og/eller vandslangen tilsluttes din by vandsystem til den kolde indløb af din solar vandvarmer, installere en 5 micron vandfilter i linjen for at filtrere sedimenter og holde dem fra at indtaste dit system.

•Køre den PVC og/eller slange fra varmt vand outlet i dit panel i det kolde vand indfaldende din standard vandvarmer. På denne måde vil solopvarmet vand ind din vandvarmer, gør det muligt at operere langt mere effektivt og bruger langt mindre energi til at opvarme dit vand. Dette system også tillader dig at opretholde fuld varmt vandforbrug under kolde dage når den solar vandvarmeren ikke kan give 100% af dit behov for varmt vand.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i et koldt klima skal du en måde at omgå din solar vandvarmeren i længere perioder med kulde, frost vejr. Hvis du bor i er et område, der er tilbøjelige til at fryse det bedst at omgå din sol varmer helt under de koldeste måneder og afløb alle vand ud af systemet for at forhindre rør fra brister under fryser.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com