Sådan installeres en soveværelse dør

October 28

At holde dit hjem opdateret er meget vigtigt for at øge sin værdi. En simpel ændring såsom at installere nye soveværelset døre kan gøre dit hjem til at se helt nye og kan ændre den indvendige stil til at passe dine design-ønsker. Installere en soveværelse dør på egen hånd kan være nemt med de rigtige værktøjer og ordentlig forberedelse.

Instruktioner

•Fjern den oprindelige dør. Fjern trim ved hjælp af et brækjern og hammer. Ved hjælp af en sawzall skære igennem søm omkring ydersiden af døren mellem rammen og studs.

•Indstil en ny soveværelse dør på plads. Placer døren ind i indramme rummet. Tillægge studs makeing sikker på det er niveau hængselsiden af dørkarmen.

•Installer i soveværelset døren. Placer shims langs døren mellem rammen og studs på den modsatte side fra hængsler til niveau døren. Ved hjælp af en sømpistol indsætte søm gennem rammen lige under shims til at holde dem på plads. Placer døren på rammen. Lukkede døren og tjekke afstanden til toppen og siderne. Når pladsen er endda skyde gennem shims ved hjælp af sømpistol for at indstille døren på plads. Afbryde fremspringende shims selv med rammen.

•Trim ud i soveværelset døren. Måle højde på dørkarmen til midten af den øverste hjørne. Der vil være den kortere side af trim snittet. Ved hjælp af en gering sav skåret fra den tidligere foranstaltning i en 45 graders vinkel, op til venstre og en anden trim stykke op til højre. Hænge trim bestyrelser ved hjælp af en sømpistol og afslutte søm. Måle afstanden til hver kortere hjørne af side trim stykker. Skære en trim bestyrelse til at passe toppen og lægger det på samme måde. Gentag dette trin for de andre side. Afslut trim med træ fyldstof til en farvning eller Spackle for maleriet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com