Sådan installeres en Split Duplex beholder

July 25

Sådan installeres en Split Duplex beholder

Du kan installere en split duplex beholder på et hus, når de rigtige ledninger er på plads. En split duplex eller split-wired beholderen er faktisk to separate beholdere på ét sted, hver med sin egen strømkilde eller ledningen kommer fra separate breakers. Disse er generelt installeret på steder med tungere brug af elektricitet, som køkkener, når to større apparater kan overbelaste kredsløbet. Installere en helt elektrisk uafhængige split-wire beholder udnytter to separate strømkabler, hver med sin egen hot og neutrale ledninger.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til ledninger på boksen breaker. Træk de to separate ledninger gennem bagsiden af boksen outlet, ud af væggen og mod den nye beholder. Trække sig ud nok til at gøre ledninger beholderen nemt, men ikke så meget, at overskydende ledning ikke kan fodres tilbage i boksen. Strip enderne af hver ledning, så der er ca 1/4 tomme af nøgne wire viser.

•Anbring beholder så grundstødningen stik er i bunden. Vedhæfte den første varme, eller sort, ledning til den rigtige terminal på den øverste plug af nye split duplex beholderen. Knytte andre hot wire til bunden terminal til højre.

•Sæt den hvide (neutrale) ledninger til de venstre terminaler i beholderen. Den øverste hvide ledning kommer fra samme kabel som den øverste sorte (hot) ledning og hvide bundwire kommer fra samme kabel som sort bundwire. Vedhæfte den tilsvarende nøgne (jorden) kobbertråd, hvis den er tilgængelig.

•Når de overskydende ledninger tilbage gennem bagsiden af boksen outlet og vedhæfte den nye beholder til boksen med skruerne forudsat.

Tips & advarsler

  • Har en elektrisk professionel inspicere dit arbejde for sikkerhed, når den er færdig.
  • Uberettiget ledninger en beholder kan være farlige. Det kan forårsage et chok eller en elektrisk brand.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com