Sådan installeres en stabling Kit til en Front-loading skive & tørretumbler

September 23

Mange front-loading vaskemaskiner og tørretumblere kan stables, gemme dine værdifulde gulvplads. Når en front-loading tørretumbler er placeret på toppen af en front-loading skive, er fodaftryk skåret i halve sammenlignet med konventionelle vaskemaskiner og tørretumblere. Vibrationer i forbindelse med driften af vaskemaskiner og tørretumblere betyder, at de ikke kan blive stablet uden at installere et stabling kit. En stabling kit sikrer, at de begge enheder bliver sikkert fastgjort til hinanden.

Instruktioner

•Tag både vaskemaskinen og tørretumbler magt snore fra stikkontakter. Flytte vaskemaskinen tæt på dens endelige placering, forlader nok plads i den bageste del af maskinen til at fastgøre monteringsbeslagene fra stabling kit.

•Sæt en plan oven på vaskemaskinen og sikre boblen er mellem de to varemærker. Slå fødderne på skive i den retning, skulle niveau vaskemaskinen, hvis nødvendigt. Fjerne plan fra maskinen.

•Sæt en generaliserende eller stort stykke pap på gulvet ved siden af tørretumbleren. Lå tørretumbler på tæppe eller pap på sin side. Skru fødder fra bunden af tørretumbleren og fjerne dem. Gemme fødderne til fremtidig brug, hvis det ønskes.

•Anvend en hjælper og løft den tørretumbler oprejst på toppen af vaskemaskinen. Skub tørretumbleren som nødvendigt, så alle kanter af maskinen i linje med kanter på vaskemaskinen.

•Hold en af montering beslag fra stabling kit til bagsiden af vaskemaskine og tørretumbler. Juster monteringshullerne i beslag med huller i bunden af tørretumbleren og toppen af vaskemaskinen. Drej de bageste fødder på tørretumbler i den retning, der er nødvendige for at flytte den op eller ned efter behov indtil monteringshullerne linje op, hvis det er nødvendigt. Gentag for de resterende beslag.

Låse fødderne i sted på tørretumbler ved at dreje de selvlåsende møtrikker på fødderne med en skruenøgle i urets retning. Sikre monteringsbeslag til vaskemaskinen og tørretumbleren med skruerne leveres med stabling kit. Spænd skruerne med en møtrik driver eller stjerneskruetrækker, afhængigt af hvilken type af skruer fulgte med din kit.

•Twist forpoterne på tørretumbler i retningen kræves, så forsiden og bagsiden af maskinen er i lige højder, hvis nødvendigt. Bruge en hjælper og skub vaskemaskinen til dens endelige ønskede placering. Plan skive igen ved hjælp af den samme procedure som før.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com