Sådan installeres en stål etageadskillelsen

November 10

Stål etageadskillelsen er et materiale, der er installeret under eave af et tag til støtte omsætning og ventilation ind og ud af loftet. Det kommer i enten fast eller udluftning, som begge installeret på den samme måde. Installere stål etageadskillelsen er ikke anderledes end at installere vinyl etageadskillelsen. Brikkerne er skåret til størrelse og installeret vandret ind i J-kanal på bagsiden af eave og spær på forsiden af eave.

Instruktioner

•Measure længden af tagrendeprofil på huset og afgøre, hvor mange stykker af etageadskillelsen er nødvendige for installationen. Metal stykker af etageadskillelsen kommer i 12-fods sektioner. Køre et målebånd langs bredden på undersiden af eave og optage måling.

•Overførsel måling af undersiden af tagrendeprofil til det første stykke af etageadskillelsen og mark placeringen med en sort tusch. Opstil et T-square på mærket og går langs T-square på tværs af stykket af etageadskillelsen med et par af tin snips. De fleste bredder vil måle omkring 12 inches.

•Line op det første stykke af cut etageadskillelsen vandret begynder på hver side af væggen. Skub bagsiden ind J-kanal og skub forsiden op mod spær nedenunder fascia board på forsiden af huset. Hammer det på plads med tagdækning negle. Indsætte tre jævnt fordelt negle på tværs af etageadskillelsen.

•Klippe det næste stykke af etageadskillelsen i samme størrelse som først og butt det op til først. Installere det ligesom første blev installeret. Skær resten af etageadskillelsen til den rigtige størrelse og installere stykker til undersiden af tagrendeprofil af taget, ligesom de foregående stykker blev installeret.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når du installerer etageadskillelsen og arbejder på en stige. Sørg for, at stigen er på konstant jorden når den er i brug.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com