Sådan installeres en stammebåd indlæg

April 18

Sådan installeres en stammebåd indlæg

Baseball kanoer er en del af felter på alle niveauer af spillet. De giver hvert hold med et sted at sidde, giver skygge og hjælper med at beskytte spillere og trænere fra foul bolde, der kan forårsage skade. Når du er ved at opbygge en stammebåd, er det første skridt at installere stillingerne. Disse stillinger vil bære vægten af resten af stammebåd, så korrekt installation er et must.

Instruktioner

•Decide hvor stammebåd skal installeres. Bestemme størrelsen af stammebåd baseret på den typiske størrelse af spillerne ved hjælp af baseball diamant. Finde et sted til stammebåd på enten første eller tredje base side af feltet, i nærheden af home plate og i foul område.

•Mark hver af de fire indlæg steder for stammebåd med hvide spraymaling. Stillingerne vil blive installeret i hvert hjørne af stammebåd.

•Dig et hul på hvert mærke med en skovl eller post hul gravemaskine. Hullet skal være mindst to-fod dybt at give nok støtte; ellers kan det ikke holde vægten af stammebåd og være i risiko for blæser over. Gentag processen for alle de andre indlæg, du vil installere.

•Pour fire 50-pund poser med hurtig-indstilling beton i en trillebør. Tilsæt vand og bland med en murske, indtil det opnår ensartethed i jordnøddesmør. En 50-pund pose er nok til en stilling, så fire poser vil være nok til alle dine stammebåd indlæg.

•Indstil en four-by-four post i hvert hul. Stå man lige op, ved hjælp af en plan, hvis det er nødvendigt. Hæld beton i post hul, indtil blandingen når toppen. Hold stillingen i sted i 15 minutter, mens det sætter. Gentag processen for de andre stammebåd indlæg skal du installere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com