Sådan installeres en sten segned

November 18

Sådan installeres en sten segned

At vælge den rigtige tapet er en væsentlig del af ethvert hjem remodeling proces. Med sin regal og næsten middelalderlige udseende er sten segned vægmaleri et meget populært valg. Dette er ikke bare fordi det kan gøre dine børn føler, at de bor i et slot, men også fordi installationsprocessen er fuldført i bare et par skridt.

Instruktioner

•Tag vægmaleri fra pakken. Efter det er blevet helt fjernet, optrævle vægmaleri og efterse det for defekter. Hvis du finder nogen, returnere maleriet til hvor det blev købt og bytte den til en ny.

•Undersøg dine vægge. Den vigtigste ting at kigge efter er at sørge for de er rene og glatte. En simpel vaskeklud kan bruges til at fjerne overskydende snavs. Men hvis der er rester maling eller nogen bump i den mur, der ikke kunne fjernes, kan du konsultere din lokale hardware butik for den bedste måde til at udjævne væggen.

•Applicer klæbemiddel til væggen. Sørg for at finde et klæbemiddel, der er strippable, tørrer klar og let rengøres med vand.

•Applicer vægmaleri til din væg. De specifikke instruktioner til dette skridt vil blive medtaget med vægmaleriet. Efter fuldt ud dækker væg, skal du bruge værktøjet tapet trim til at fjerne eventuelle overskydende tapet på nogen af de fire sider.

Tips & advarsler

  • Dette er en generel vejledning til at installere en sten segned vægmaleri. Små variationer i processen kan findes i instruktionsbogen, der fulgte med vægmaleri.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com