Sådan installeres en stikkontakt for en tøj tørretumbler

April 6

Tilsluttes en stikkontakt din tørretumbler indebærer mere så bare sætte det. Du skal sørge for at du har en 220 volt stikkontakt tilgængelige. Derudover skal du sørge for at stikkontakten du installere matcher plug konfigurationen af din tørretumbler, da der er flere variationer på markedet. Når projektet er fuldført, vil du være stolt af dit arbejde og klar til at få disse tøj i tørretumbleren.

Instruktioner

•Locate de ledninger, der skal bruges til at tilslutte stikkontakten i tørretumbler og sikre magt er slået fra for denne linje på afbryderknappen. Ved hjælp af den elektriske linjetester omhyggeligt røre en sonde til linjen, og den anden til den røde ledning sort ledning. Ingen lys skal lyse op, hvilket betyder, at strømmen er slukket, og du er klar til at tilslutte stikkontakten.

•Hvis behov, skære ned omkring 3 inches af den ud beklædningen på kabel, med kniven. Skåret til at afsløre de fire ledninger tilsluttes til stikkontakten. Ledningerne bliver sort (varmt), rød (hot), hvid (neutrale), nøgne/grøn (jord). Sørg for ikke at skære for dybt ind i beklædningen og beskadige ledningerne i. Skræl beklædningen tilbage og skære det.

•Brug wire strippere, fratage off om 1 tomme af isolering ud de fire ledninger. Hvis jordledningen har ingen isolering, behøver du ikke at fratage denne tråd.

•Brug tænger, gøre et halvt bøje i slutningen af hver ledning. Dette vil hjælpe wrap ledningerne omkring skruerne senere, da vi installerer dem.

•Køre den ledning gennem hullet i outlet plade. Line pladen op på væggen og montere det sikkert til væggen med de medfølgende skruer i sættet. Da tørretumbler forretninger har deres egen elektrisk plade, skal du ikke installere en elektrisk boks for ledninger.

•Looking på pladen/stikkontakt som det er nu monteret på væggen. Vedhæfte de sorte og røde ledninger til guld eller messing farvet skruer ved hjælp af den medfølgende skrue og skruetrækker. Vedhæfte den hvide (neutrale) ledning til sølv skruen og den grøn/nøgne ledning til den grønne skrue for jordledningen. Stramme hver skrue til en pasform. Installere dækpladen over outlet, ved hjælp af medfølgende skruer og skruetrækker.

•Drej magt igen på hovedafbryderen. Bruger linjetester spænding, indsætte en sonde i forretningen hvor den sorte ledning er tilsluttet og andre sonden hvor den røde ledning er tilsluttet. Lyset vil nu lyse op og vise, at magt strømmer til stikkontakten. Tilslut tørretumbler ledningen i stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Altid konsultere en autoriseret elektriker før du begynder enhver elektrisk projekt.
  • Kontroller der, ethvert elektrisk arbejde opfylder de lokale bygningsreglementer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com