Sådan installeres en stikkontakt for Ethernet-kabel

March 21

Sådan installeres en stikkontakt for Ethernet-kabel

Ethernet-kabel, også kendt som kategori 5-kabel, der bruges i kabelføringen til edb-net. Det kan også bære telefon, video signal og forbinder computere til routere og kabelmodemer. Ethernet-kabler skal specifikke stikkontakter, kvindelige beholdere, som accepterer mandlige kabler fra den angivne enhed. Du skal bruge nogle specifikke værktøjer til at tilslutte Ethernet-kablet til stikkontakten i væggen.

Instruktioner

•Sæt din Ethernet kabel stripper over ende af kablet. Ideelt ønsker du at placere det 1 1/2 til 2 inches i fra slutningen. Luk stripper og drej den rundt om kablet to til tre gange. Trække det ydre jakke.

•Separat wire par inde. Hvert par får en farvet ledning med en hvid stribe og en hvid ledning med en farvet stribe. Den farvede stribe på den hvide ledning vil matche de farvede wire.

•Look på bagsiden af din keystone jack. Stikket vil være mærket til hvor ledningerne skal gå (dvs. blå, hvid-blå, grøn, hvid-grøn, osv). Skubbe den angivne farve ledning i den tilsvarende slot og tryk på plads med punchdown del af Ethernet-kablet stripper. Passe den lille fælles landbrugspolitik over bagsiden af keystone jack.

•Grasp Ethernet-væg plade i den ene hånd og keystone stik i den anden. Juster den lille læbe af keystone jack med bunden af en åben port på vægpladen. Gynge keystone jack op, og det vil låse på plads på vægpladen. Hook resten kabler op til vægpladen, hvis du installerer en væg plade, der accepterer mere end ét kabel.

•Align skruehuller for væg plade med skruen huller på boksen væg. Spænd vægpladen til boksen mur, og spænd skruerne indtil LUN.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com